sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

VK 27

Joo o, mulla oli joka päivältä jo merkintä kirjoitettuna, mutta tämä neiti näppärä meni ja jotenkin hienosti sai kumitettua koko postauksen ja lopulta tallennettua sen! IHANAA! Kiitos blogger. 
Tästä kimpaantuneena vain muutaman sanan päivitykset. Ei pitäis ikinä kokeilla mitää pikanäppäimiä väsyneenä.. *Laitan kuvat myöhemmin*

Ma 29.06.
Rally -treenit Hyvinkäällä. Cara oli aivan kamala ja aivan jumissa. Ei osannut muka seistä, ei istua sivulla, ei tulla luokse jne. Tehtiin radan pituista rataa jossa paljon kääntymisiä ja uutena meille Istu, käännös vasempaan/oikeaan, istu joissa joko piti jättää koira, tai koira seurasi sivulla.

Ti 30.06.
Toko -treenit Läyliäisissä. Kamala sää, kamala koira. Ei ole kyllä yhtään meidän laji tuo tottelevaisuuskoulutus. Ohjaajakin hoki jokaista käskyä kuin täysi idiootti ja koira istui milloin missäkin.
Kivaa vaihtelua kuitenkin ja mielenvirkistystä!

Treenien jälkeen kävin moikkaamassa Jannia ja näin samalla viikon vanhat pikku mäykyt ja Sisin ♥

Ke 01.07.
Aamu alkoi juoksulenkillä. Ei käyty pitkällä. Lenkin lopussa käytiin läheisen koulun kentällä treenaamassa seuraamista ja seisomista.

Lähtiessämme kotoa aamulenkille Caran kimppuun hyökännyt koira oli pihalla omistajansa kanssa. Käveltiin vastakkaiseen suuntaan, mutta takaamme kuului kuinka koira murisi ja yritti päästä kauhean kolinan kanssa irti hihnastaan joka oli siis kiinnitetty pihapenkkiin kiinni..

To 02.07.
Sama homma kuin keskiviikkona, juoksulenkillä alkoi meidän aamu ja lopetettiin kentälle seuraamis treeneihin. Nyt Cara oli jo virkeämpi ja seuraaminen tapahtui sivulla ei edessä/45 asteen kulmassa jonnekin suuntan. Hiano!

Pe 03.07.
Ihan hullut hellelukemat, huh! Käytiin illalla uittamassa Cara savilammella. Aluksi hieman empi mutta kun oli pari kertaa heittänyt palloa noudettavaksi uipotteli Cara aivan innoissaan ilman ongelmia.

Lähtiessäni tallille näin kuinka Caran kimppuun hyökännyt koira, tämän omistaja ja hänen toinen koiransa olivat (taas) vapaina pihalla. Tällä kertaalasten leikkipaikalla.
Soitin miehelleni ettei vie Caraa ulos jos heidät siellä näkee. Mies kertoikin illalla kun tulin kotiin, että oli Caraa vienyt iltapissalle ja koirat olivat olleet pihalla mutta kiinnitettyinä nyt lipputankoon, mistä 'hyökännyt' koira taas koitti kauhean murinan ja kolinan kanssa päästä irti Caran nähdessään.
Ihan jees.

La 04.07.
Käytiin aikaisin aamulla jo 1km lenkillä, oli silti kovin lämmintä (+21 ja klo 08.30)
Cara vietti ansaittua vapaapäivää kotilaisena isännän kanssa.

Su 05.07.
Mamma oli vähän väsynyt ja jäi kotiin nukkumaan kun Cara lähti isännän kanssa Lopelle aamulla anivarhain autoa laittamaan. Cara oli päässyt lenkille Retun kanssa ja koirat olivat kuulemma melkein koko päivän vain loikopohtineet parvekkeella ja kommentoineet ohikulkijoita. Ne eivät olleet innostuneet vaikka takapihalle oli ovikin ollut auki - kuuma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti