lauantai 25. heinäkuuta 2015

Pahalta näyttää

Meinaan pissivaivojen kanssa.

Edelleen koiralla aamupissaa vetkutetaan viimeiseen saakka ja on vähän hankalan näköistä joten.. Mun on pakko kai luopua raa'asta ja vaihtaa kalliiseen liuotin nappulaan. Olen kuitenkin päättänyt että nameina saa keitettyä kanaa ja sisäelimiä. Muuten ei tuu kyllä mitään. Jos nyt siis ruokaa pitää vaihtaa!

Näytehän me viedään vasta ensi viikolla kun antibiootit loppuu, mutta mua hieman epäilyttää että onko ollut minkäänlaista apua kun tuntuu että koiran vaivat on täysin samanlaiset kuin silloin kun kiteet taas todettiin. Samoin Cara narskuttaa niin pahasti toista etustaan että se on edelleen hiukka turvonnut ja punertava, joten siinäkin joku pahuksen tulehdus siis, ehkä.
Tänään mietinkin voisiko pissasta löytynyt tulehdus olla samaa kuin tassussa eli pöpö löytyisi verenkierrosta?

Hieman raivostuttava tilanne. Muuten koira on kyllä pirteä, mitänyt hihnassa kävely on maailman vastenmielisin asia kun voisi jolkotella vapaanakin..

Huomenna sunnuntaina on luvattu aika kurjaa ilmaa, joten koitan pitää hieman sisätreeniä Caralle AVO luokan kylteistä ja koitan saada kuvattua venyttelyvideon, - eihän sekään ole ollut suunnitteilla kuin vasta vuoden päivät..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti