maanantai 3. elokuuta 2015

Ylläreitä

Cara kävi tänään maanantaina isukin kanssa ell luona. Halusin varmuuden ettei verestä löydy tulehdusta ja sulkea valeraskauden pois. Tulehdusta ei löytynyt, eikä niinkään valkeraskautta vaikka tyhmää galastropia sitten kuurin antoivatkin (mä niin en tykkää tosta lääkkeestä), mutta uutena löytyi hiivaa tassuista johon sai lääkkeen ja kaulurin.

No ei onneksi siis mitään vakavaa, toivottavasti lääkekuurit purevat ja Cara palautuu omaksi ihanaksi villiksi itsekseen syksyn edetessä.

Saatiin tänään ylöjärven kisakirje ja lähtölistat. Zoomailin puhelimella josko meitä olisi corgisteja enemmän kuin Cara ja ilokseni huomasin että Manu lähtee kisaamaan ALO luokkaan emäntänsä kanssa! Kiljahdin riemusta kun ns. tuttujakin pääsee paikalle! :) Myös hieman kisavietti nousi, onhan Manu taitava moniosaava harrastekoira, tässäpä taas haastetta meidän viikonloppuun.

Ylöjärvelle lähdetään kuitenkin hyvillä mielin. Treenaamaan ei kauheasti keretä ja toivon että s enostattaa myös Caran halua tehdä viikonloppuna entistä enemmän töitä, jotta päästäisiin samoihin pisteisiin kuin aiemminkin. Keskiviikko-torstai olen kiinni tallilla, ja suunnittelinkin että nappaan torstai aamuksi kylttejä mukaan ja mennään kentälle kokeilemaan miltä se treeni maistuu ennen kisoja. Jos vältyttäisiin samanlaiselta draamalta kuin ennen viime kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti