torstai 23. heinäkuuta 2015

Jotain iloa on itkussakin

Alkaa pikkuhiljaa hahmottua ensi kuun suunnitelmat. Ja kylläpä on ollut tehokas viikko meillä!

Ensiksi kehuttakoon koiraa, josta on moneen!
Maanantaina rt treenit meni ihan nappiin, keskiviikkona ratatreenit meni ihan nappiin (VOI luokan kyltit oli Caran mielestä iha lällyjä, itse raavin pari kertaa päätäni)
ja tänään torstaina agilitytreenit meni ihan nappiin! Kyllä ohjaaja on happy kun koira kerää kehuja (ja katseita). Tosin meidän vetäjä Miia varmaan tarvii meistä kohta jo hermolomaa, kun 'joutunut' melkein kolmena peräkkäisenä päivänä meidän puuhia katselemaan, haha.
Onneks tulee viikonloppu väliin ja ensi viikolla onkin omatoimi treenejä kun ei valmennuksiin päästä.

Kisarintamalta myös positiivista: Hyvinkäälle piti mennä tekemään alokas luokan rata ilman nousu mahdollisuutta seuraavaan luokkaan (ja näitä kisoja mä odotin kuin kuuta nousevaa keväästä saakka, pahus), mutta kuin ihmeen kaupalla päästiin vielä Ylöjärvelle kisaamaan ALO luokkaan, ja näin ollen RTK1 häämöttää parin viikon päässä - iha huisia! Ja mun tuurilla koira ottaa hylsyt lähtö kyltillä.. ;D Pessimisti ei pety!
Sitten olisi 15.8. tarjolla myös kisapaikka, ja nyt sormet ja varpaat ristissä että AVO luokassa! Tosin kyltit on osittain vielä hepreaa mut hei, haittaakse?

Caralla loppuu ensi viikolla antibioottikuuri ja saadaan selkeyttä taas noihin kiteisiin. Vielä hieman aristelee erityisesti aamupisuilla, mutta ymmärtäähän tuon kun itsekin aamulla joka paikka iha tukossa.. Meillä kyllä huomattu kotona ja tallilal että Cara on ollut paljon pirteämpi. Jostain syystä kuitenkin narskuttelee tuota toista etutassuaan ja saakin siihen kohta betadine hauteen (kunhan tästä istumaltani ehdin).

Nyt pitäisi kerätä tosiaan luunsa ja siirtyä keittiöön tekemään lisää marja mössöjä että saadaan kaikki ilo irti puolukoista ja mustikoista. Mutta ensin se betadine haude..

Meille on myös tulossa toivon mukaan ensi kuussa perheenlisäystä, mutta siitä sitten kun asiat tässä alkavat selventyä ;)

Kiva viikonloppua! Itse ainakin odotan innolla että pääsee töihin näin vapaiden jälkeen (not).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti