torstai 2. huhtikuuta 2015

Rallytoko epikset Hyvinkäällä (NoDo)

Meniköhän mun aprillipäivän jekku täydestä? Yksi kaveri ainakin sanoi uskoneensa kunnes katsoi pvm uudelleen, pshihi. Ei tosiaan ole tulossa farkku poikaa, vielä. Poistin päivityksen sillä olin rumasti ottanut kuvat yhden kennelin sivuilta enkä tahtonut pitää niitä esillä sen enempää.

Itse asiaan: Cara oli 01.04. Hyvinkäällä RT- episten ALO luokan 4. pistein 97/100

lähdössä, ei onneks ollu paljoa tavaraa mukana..









Neiti nappasi -3 virhepistettä ’hienosti’ kyltillä Istu, maahan sukeltamalla kyltin edessä suoraan maahan.. Huoh, Cara ei aleta opettelemaan niitä kylttien muotoja! Hermot menee. Muuten rata oli puhdas ja saatiin vain positiivista palautetta tuomarilta. Tästä on hyvä jatkaa! J

Muuten koko tilaisuus meni tosi kivasti. Alkuunsa jännätin kovasti kiskaneidin virkaa, jossa kuitenkin puuhailin vain esille laiton ja kahvien keittämisen ajan. Sitten siirryinkin jo VOI –kehään ajanottoon. Käytösruutu oli mielenkiintoinen. Koiran piti olla 2min ohjaajan vasemmalla puolella maassa. Ja joka ikinen hännän heilutus merkittiin muistiin tai läähätykset sun muut.

Itse siis painelin sekuntikelloa kehän ulkopuolella ja kuljetin lappusia pisteiden laskijalle.

VOI

AVO

Epiksissä oli myös Sonarcin edustaja paikalla, joka sai ylipuhuttua ja ostinkin neiti nakille Back on Trackin verkkoloimen hintaan 61eur.

Vihdoin tuli sekin hankittua! Eihän sitäkään ole ollut tarkoitus hommata kuin viime keväästä alkaen, kun selkäjumit yllätti. Lisäksi mukaan tarttui BOTin ruusunmarjarouhe, joka lupaili hyvää nivelille ja lisäksi sisälsi C-vitamiinia. Tässäpä oiva vaihtoehto MSMlle ja omenaviinietikalle!

Ja maistuu kyllä mammalle ja muksulle, ihan yhtälailla aamuruoan seassa!



Kiitos paljon järjestäjille ja kanssa talkoojille! Tilaisuudesta jäi hyvä mieli ja taas ollaan kokemusta rikkaampia. Oli kiva nähdä Sarin kursseilla käyneisiin pareihin, vehnäterrieri jonka kanssa treenattiin viime kesällä kisailee jo VOI luokkia ja pari tuttua dalmista hääräsi meidän vieressä tauoilla. Molemmat sijoittuivat ansiokkaasti AVO kehästä, hienoa!

Toukokuussa koittaa meidän ekat viralliset kisat Lahdessa, mikäli vain mahdutaan mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti