keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Epäreilua(ko)?

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Mun on pakko päästä nyt pätemään tällaisesta hyvin some aiheisesta asiasta kuin blogien yhteistyö.
Kun ei vaan nappaa.
Oon kysellyt muutamilta firmoilta Caran blogille yhteistyötä. Sama vastaus lähes jokaiselta: ’Kiitos mielenkiinnosta, olemme juuri valinneet x määrän yhteistyö blogeja tuotteidemme testailuun, joten emme valitettavasti juuri nyt etsi yhteistyökumppaneita sen enempää’
Sitten sä tutkit asiaa tarkemmin ja ihmettelet, miksi ihminen, joka pitää blogia about kolmelle koiralleen joiden kanssa 1) ei harrasta mitään 2) päivitystahti on 2 krt kuussa 3) ei selvästikään ole luonut tavoitteita koiralleen / itselleen 4) blogissa on 2 seuraajaa
saa hän yhteistyökumppanikseen 2-4 eri firmaa. Tämä siis havainnoillistava ei syyttävä sormi jotain tiettyä blogia kohtaan. Ihmettelen vain. Ja sitten näistä firmoista on vain oma sivunsa blogissa tai banneri kuvat sivupalkeissa – ei tesktejä, ei mitään.
Caran blogia seuraa +20 lukijaa plus anot + Caran kanssa puuhailleet kouluttajat ja muutenkin huolehtineet (sain juuri kuulla fyssarimmekin liikkuneen sivuilla, kivaa!)
joten mistä kiikastaa?
Onko se blogin ulkoasu? Onko se tuntematon ei julkisuutta tavoitteleva kirjoittaja? Ehkäpä se onkin kuvien vähäisyys/huonolaatuisuus, tai kieliopilliset virheet teksteissä? En tiedä. Harmittaa vain.
Olisin niin mielelläni lähtenyt testaamaan muutamille yrityksille Caran kanssa tuotteita, joista olisi meille enemmän kuin hyötyä. Varsinkin nyt kun kisakalenteri alkaa täyttyä huimaa vauhtia ja treenit lähestyvät.
Yritetään loppu kesästä sitten uudestaan, kun on kisakausi jo ohi vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti