tiistai 31. maaliskuuta 2015

Rumpujen pärinää

Emännän työputki on haitallinen harrastuksille.

Eilen kerettiin treenaamaan sisällä taas vähän eteen menoja ja askel oikealle ilman kylttejä ja käytiin me tuon kamalan myräkkä ilman saattelemina metsällä heittelemässä palloakin.


Yövuorosta suoraan iltavuoroon, joten tämä päivä on Caralla loikopohdintaa kotona kissasiskon kanssa.
Isukki kerkesi lenkille viedä ennen töihin lähtöä, illalla pääsee sitten minilenkille ja toivon mukaan jaksaisin valvoa ja pestä neidin.. Huomasin meinaan tuossa että katupöly yms. saaste takertunut neidin mahan alle ja haju on melkoinen..
Ärsyttää kun olisin halunnut valmistautua noihin epiksiin rauhassa, pestä koiran ja puunailla, suunnitella menoa paremmin jne muta täällä mä kökötän - töissä!

Meille tuli tänään talkoolaisten viralliset tehtävän annot: Itse pitäisi edustaa paikalla jo 16.30 aikaan, sillä olen puffetin pitäjänä/ilmoittautujien kirjaajana 16.45-17.30
Puoli kuudelta siirryn VOI -luokan ajanottoon / lappukuskaajaksi. Jännittää. Mutta todellakin lähden mielenkiinnolla seuraamaan tätä luokkaa. Kiva kun saa ihan läheltä seurata ratasuoritukset ja olla tuomareiden apuna. Vaikka epikset ne 'vaan' onkin ;)


Ilokseni olin saanut Miialta vielä sähköpostin, että hän oli sopinut järjestäjien kanssa niin, ettei minun tarvitse maksaa osallistumismaksua (8e), koska osallistun talkootöihin. Money well spend indeed!

Ahdistavaa ajatella että huomenna herätyskello soi jo klo 11.00
ja menen siis töihin klo 23.00 joten päikkäreistä ei ole tietoakaan. Cara tosiaan kulkeutuu töihin ja ies hakee sen sitten kun joutaa.
Onneksi työskentelen hotellissa, suottaapi olla että töiden jälkeen jään turvallisuus syistä kerroksille nukkumaan..

Toisallta nyt on kiva ajatella, että voin omalla toiminnallani nopeuttaa kisojen kulkua ja voin jatkossa kertoa toimineeni ed. mainituissa tehtävissä, mikäli joissain toisissa kisoissa on tarvetta avulle.
Kokemusta siis kerrakseen niin koiralle kuin mammallekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti