maanantai 30. maaliskuuta 2015

Nobody's dog?

Koska Koirakoulu Välkyn ja Sarin treenit 'on jo niin nähty', aloin puntaroimaan vaihtoehtoisia kurssin pitäjiä lähimaastossa.

Meillä oli ajatuksena pitää treenitaukoa nyt kun kisoja alkaa taas olla pitkin kesää, mutta minkäs teet kun omatoimitreeni ei luo sitä samaa häiriötä kuin treenaustilanteet puolituttujen kanssa? Ja en huomaa todellakaan yksikseni treenatessa jos miinä olenkin se vinouden yms. aiheuttaja.

Me ilmoittauduttiinkin viime tingassa nyt Monnissa pidettäviin valmennuksiin, jotka alkavat viikolla 18.
Paikka on sama, jonne menemme nyt mölleihin keskiviikkona. Kurssin pitäjänä toimii Läyliäisissä meitä koutsannut Miia Luukkainen. Ja seuran nimi on mielenkiintoinen Nobody's dog, johon siis liityimme samalla kun ilmoittauduimme kurssille. Cara ja minä kuulutaan nyt siis NoDon jäseniin. Jee.
Seuran sivuille tästä.

Miialta kyselin mölleihin ilmoittautumisen yhteydessä oliko hänelle tulossa kursseja kesäksi ja lupasinkin tutkia tarkemmin sitten hänen sivuiltansa tarjontaa. Olin aluksi pohtinut siirtyväni Mäntsälään Caran kanssa, mutta miehen kanssa puhuttiin kuinka ajoa tulisi enemmän. Nyt kerkeää vaikka töistä kotiin hakemaan koiran, tai vaihtoehtoisesti treenien jälkeen tiputtamaan koiran kotiin ja lähtemään yövuoroon.

Mielestäni oli mukavaa kun ilmoittautumisen yhteydessä sain ruksia 'Taso' kohtaan ruksin 'Kilpaileva'.
Samoin sain valita kaksi itselleni parhaiten sopivaa koulutuksen ajankohtaa, ensisijaisen pvm ja kellon ajan ma tai to 17-20 välillä ja toisijaisen samoista ajoista.

Miian kursseilla ollaan siis oltu aiemminkin (Toko ja rt) jolloin ei oikein natsannut omasta mielestäni hänen koulutusmetodinsa omiini. Hermostuin jos sain palautetta kuinka koira on vinossa, tai jos käteni on liian ylhäällä, tai jos askeleen pituus ei ole riittävän pitkä.
Nyt oon erimieltä - mä oikeastaan vaadin jo sitä että mun toimiin puututaan, jotta se koira menis suorempaan ja jotta se koira tekis liikkeet puhtaasti (ja mielellään).
Sari ei näin tee, hän antaa vain palautetta ratasuorituksesta ja ehdottelee asioita. Se ei nyt valitettavasti enää riitä.

Jos näillä eväillä kohti kesää, valkut kestää siis viikolle 35 asti! Kivaa. Ja siihen lisänä vielä kotitreenit, kisat 1-2 krt kuussa ni alkaa olemaan tää kesä taputeltu!
Lomaksi voisi kutsua syksyä, jolloin voisi pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä vaikka ihailemaan lapin ruskaa koiran ja miehen kanssa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti