tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pallokala

Caraa pitänyt vähän "hemmotella" lääkekuurin aikana.
                   Paino on pudonnut juoksun jälkeen pari kiloa, joten nyt saa isompia ruoka annoksia aamuisin ja käydään treenaamassa kivoja rallyliikkeitä pihalla pari kertaa viikossa + torstain kurssikerrat
Ihanaa huomata että Cara oikeasti nauttii "työnsä" tekemisestä niin kuin paimenkoiran kuuluukin, eikä temppuilu ole sellaista pakkopullaa että on vain tehtävä käskyt palkkansa eteen.

No kuitenkin, käytiin viime viikolla ostamassa ruoat karvaisille Mustista ja Mirristä, jonne Carakin pääsi sitten ihmettelemään ihania hajuja, tavaroita ja leluja!

Uudessa expressissä oli uusia Chomperin muovileluja, joissa pinta nystyräistä ja sisällä pilli. Hintaa 8-10e


Ihan hyvän kokoisia ja varmasti mieluisia kesällä kun laittaa hetkeksi pakkaseen viilentymään. Pillikään ei ollut liaan kova. Ei vain saa nameja piiloon mikä oli iso miinus.

Joten hetken aikaa pyörittiin lelupuolella etsiskellen muita uutuuksia. Cara tiestysti valkkasi ikuisen suosikkinsa hyllyltä, majavapehmolelun joka onkuin pillimatto. Sisältää varmaan 20 samankokoista pilliä sisällään, huhhuh.. Se on kyllä hankittava joskus kun on varaa, se meinaan on aina ensimmäisenä Caralla katsastettavana kaupassa!

Päädyttiin ostamaan Hear Doggyn pallokala pehmolelu ultraäänipillillä. Hintaa 9,90e
                        Meillä oli kesällä tällainen valas pehmolelu, mutta se päätti jäädä pariksi yöksi pihalle ja kuoli sen myötä ihanan hajuisten vanujen tyhjentämisen johdosta..
Nyt meillä on pieni punainen pallokala, jolla ei tosin vielä ole nimeä!


Nää HearDoggyt on kyllä emännän lemppareita pehmoleluista: sopivan kokoisia, tuntuisia ja eivät pidä karseaa meteliä, vain koiran mielestä ;) Nyt varmaan näitä aletaan keräilemään kun päästään muuttaan.

Ihmettelin eilen illalla miks Cara pitää semmosta tuhina ääntä mutta olikin lattialla lelunsa kanssa leikkimässä (pureksimassa pilliä rikki)..




Nimiehdotuksia tällaiselle pirteän väriselle, hieman hölmistyneen näköiselle kaverille? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti