lauantai 17. marraskuuta 2012

Päivitettävääkin olisi

..tai no olisi ja olisi ei meillä mitään ihmeellistä ole viime viikkoina tapahtunut

Kamerakin on täynnä jos jonkinmoista, ehkä mä kerkeän sunnuntaina laittaan parit postaukset tännekin kuvien kanssa

Juoksuja odotellaan kovasti! Vähän on jo käytöksestä noteerattu et hormoonipöhöä vissiin tuloillaan.. Ei noi antennit toimi kotona tai pihalla, ja haukkuherkkyys on lisääntynyt semmoiseksi ylenpaattiseksi räksytykseksi kaikkea ja kaikkia kohtaan.
          Miks täytyy haukkua jotain olemattomia mörköjä, aargh?! Esimerkiksi tänään aamulla raahasin takapihalta jätesäkin jossa oli marsujen vanhat purut eteiseen odottamaan pääsyä roskikseen. Cara päätti että jätesäkki onkin suuri ja pelottava mörkö (vaikka näki vaihe vaiheelta kuinka hain pussin pihalta ja kannoin eteiseen) ja murahteli ensin säkille kunnes kysyin "Mitä sä nyt näit" ja siitähän se haukkuminen sitten lähti..
          Ja sitten kun sanot että "Hiljaa!" niin se haukkuminen vaan yltyy?? Missähän nyt mättää..


Tein muuten Caralle treenikirjan! Tajusin tuossa viikolla että "voi kikkare me ei olla kyllä tehty yhtään mitään vähään aikaan"
                             Vihkoseen merkitään siis pvm ja mitä ollaan tehty ja jos ollaan tokoiltu (arki tai rally) niin mitä liikkeitä tehtiin eniten.
                              Oli ihanaa käydä metsässä toissapäivänä tekemässä esineruutua kun tyty oli niin intoa täynnä ja etsi kerrankin sillä nenällään. Mitä nyt meidät yllätti yksi lenkkeilevä mies sinisessä ulkoilupuvussaan mutta eipä tuo haitannut menoa kuin kahden haukahduksen verran (en tajua miksi sitä miestäkin piti haukkua kun oli 10min aikaisemmin päässyt haistelemaan ja rapsutettavaksi..)

Ja yksin on tyty ollut paljon kotona, meillä taas niin tyhmästi että molemmilla on iltavuoro töissä niin lähdetään ja tullaan samaan aikaan kotiin. Onneksi on vanhemmat jotka käy pissattamassa illalla ettei ihan tarvitse jalat ristissä odottaa 9 tuntia!

Mutta sunnuntaille siis jollei tän päivän aikana iske inspiraatio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti