tiistai 2. lokakuuta 2012

Rallytottis on kivaa!

Olin ihan äimänä torstaina kun meidän Rally tokot alkoi!

Vaikka jouduttiin odotteleen pihalla (tietämättämme että sisällekkin halliin olisi siis päässyt) muutama tovi ja ahtauduttiin toisen koiraparin kanssa pieneen sisätilaan harjoitteleen eri pisteille niin tosi kivaa oli!

Vetäjä kertoi hyvin mitä pitää tehdä ja osasi neuvoa henk koht niin, että jopa ymmärsin missä meni mahdollisesti vikaan.

Cara nautti, ja väsähtikin aikas nopsasti. Radat vain tuntui olevan muistissa kuin vanhalla tekijällä kahden ensimmäisen kiekan jälkeen :-D

Jos jotain negatiivista pitäis sanoa niin se ettei kurssilla ollut kuin yksi kurssilainen meidän lisäksi. Tosin keskittymisen ja harjoitusten määrän kannalta hyvä, mutta lisää haastetta ja häiriötekijöitä, pliis!
 ---
Eilinen maanantain Toko treeni ei ollutkaan niin ihana.. Cara oli huomattavasti rauhallisempi (mitä nyt joku ollut juoksuisen nartun kanssa kehässä kun suu väpätti kokoajan ja pissoja piti päästä oikein maisteleen, nam!) ja jaksoi keskittyä minkä nuuhkuilta ehti.
              Ohjaajan käytös on vaan niin tökeröä erityisesti meitä kohtaan, että meinasin alkaa porua vääntämään kaiken sen tohinan keskellä.
 Oon niin kypsä koko kurssiin, toivottavasti pian aukeasi paikka Hyvinkäälle jonkinlaiseen AVO tai ALO luokkaan. MUR!

Rallytottista aijotaan kyllä jatkaa! Kurssilla jo kysyttiin aijotaanko jatkaa kisoihin asti, niin en vielä siitä olekaan niin varma, oishan se kiva käydä kisaamassakin.

Ja kesällä Agilityyn, hope so! :-)

psssst. liityin Suomalaiseen Rally-Tokoyhdistykseenkin jo innoissani! Meidät löytää foorumilta nimimerkillä icky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti