torstai 20. syyskuuta 2012

Ken on heistä kaikkein herkullisin?

Millaisiahan nameja on parasta käyttää koiran kanssa treenatessa?



Juustosta tiedän sen verran että meillä neiti ei syö, mikä on kyllä ihan hyväkin. Juustosta kun voi tulla pitkän ajan kanssa ikäviä sivuseikkoja kroppaan



Nakkeina käytettiin ennen ihan perus nautasikaliha nakkeja, nykyisin suositaan broileri ja kalkkunanakkeja. Lihottavat vaan silmin nähden aika nopsasti. On kuitenkin riittoisia, mikä on aina plussaa!



Makkara on liian suolaista ja muussaantuvampaa kuin nakkilot, ei kiitos meille! Avokki on ainakin tyytyväinen kun hänen HK sinisensä jäävät koskematta ;)



Raakana keitetystä broilerin kivipiirasta Cara tykkää, mutta on vain kauhean "kallis" kun koko satsi tulis keittää kerralla ja säilyvyys on muutaman päivän verran




Katkaravut oli aika menestys, mutta sama homma: kalliita, ja säilyvyys surkean luokkaa. Emännän suuhunkin niitä tuppaa eksymään ennen keittämistä joten..


Keitettyä kanaa Cara sai kasvattajalla kun harjoiteltiin ensiaskelia ehdollistamiseen naksulla.. Tämä voisi olla sellainen poikkeavasti säilyvä tuote josta saa oman kokoisia nameja, kokemuksia?



Koiranameissa olen käyttänyt sellaisina "ekstroina" juuri nakin ohella (ei kyseistä merkkiä mikä kuvassa). Taskussa ikävä kyllä muuskaantuvat ja ovat hitaita nameja syödä. Enkä ole niin niin innoissani kaikesta siitä moskasta mitä sisältävät.

Koirakavereiden kokemuksia kaipaillaan taas :)

7 kommenttia:

  1. me ollaan käytetty kuivattua maksaa agissa,pieninä määrinä toki, muut treenaajat vinkkas ja uppoaa kuin häkä aikalailla koiraan kuin koiraan :D

    Lisäks meijän nakki rakastaa kaikkea ylipaljon haisevaa, joten ollaan huomattu myös HauHaun tonnikalapalojen toimivan, niitä saa ihan sittareista yms. Sisältää 100% tonnikalaa, eli siinä mielessä hyviä kun on luonnollisia.

    Meillä näyttäis toimivan se, että käytetään yksiä nameja vain johonkin tiettyyn juttuun, eli esim. niitä tonnikaloja pelkästään agilityssa. Siru tietää aina kun pussin ottaa esille et jes, nyt saa niitä ja pääsee pomppimaan, nii ne on aina kiinnostavia :)

    VastaaPoista
  2. ps. pakko kokeilla katkarapuja, en oo kokeillukaan, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain B-) !

      Vai että kuivattua maksaa.. Ku pelkään käyttää kaikkia kovia namuja Caralla kun tää ei ikinä vaan pureksi.. Ja mikäs sen kivempaa kuin kakova koira kesken treenin ah! :D Tonnikaloja oon nähny muttei oo kokeiltu, pistetään ostoslistalle!

      Poista
  3. Me käytetään aika paljon noita Natural menun nappuloita, ovat niin pehmeitä, että pystyy laittamaan vielä puoliksi tai useampaankin osaan. Ovat näppäriä kun eivät likaa taskuja ja käsiä.

    http://www.naturalmenu.fi/tuotteet.html?id=0/7

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Vaikuttavat ainakin hyvältä vaihtoehdolta. Edelliseen kompaten-> kunhan pikku neiti jaksais vaan pureskella :-)

      Poista
  4. Sirukin on semmonen syöppö ettei sekään pureksi, mutta esim. tosta maksasta saa leikattua mukavasti pieniä paloja. Tosin kun valmistat sitä niin oksu meinaa tulla, se meinaan haisee ihan hirveelle, mutta mitäpä sitä ei koiran eteen tekis :D

    Tonnikalapalatkin on suht isoja, mä oon ne sormissa pätkässyt ainakin neljään osaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua pelottaa mikä lemu meillä on kotona kun ollut lihaa sulamassa aamusta asti keittiössä, hoho :D Tänään mennään kivipiiroilla tottikseen! Toivottavasti osa säilyis torstaillekkin :)

      Poista