tiistai 24. huhtikuuta 2012

Namitestissä: Broilerin kivipiira

Lauantain näyttelyä varten ajattelin kokeilla jotain uutta herkkua, jotain ilman mitään keinotekoisia korvike aineita ja joka myös maistuisi hyvälle. No tottakai pakastealtaiden orjana tutustuin broilerin kivipiiraan ja sydämiin

Kivipiirat tulee tarjota joko raakana tai keitettyinä. Keitettyinä pystyy leikkelemään pienemmiksi ja ovat tällöin parempia pinenkoiran nameja




Innokas kokin pieni apulainen

 
Valmiit namipalat, paloittelua vailla
Tehtiin siis ohjeen mukaisesti, eli keitettiin kivipiirat kypsiksi ja leikattiin jäähtyneinä pienempiin osiin ennen tarjoilua. Aluksi oli hieman omituisen makuisia, mutta kehässä menivät melkein pureskelmatta alas :-)

Alla vielä video, jossa Cara saa maistaa ensimmäistä kertaa elämässään siis keitettyä broilerin kivipiiraa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti