Lauantain näyttelyä varten ajattelin kokeilla jotain uutta herkkua, jotain ilman mitään keinotekoisia korvike aineita ja joka myös maistuisi hyvälle. No tottakai pakastealtaiden orjana tutustuin broilerin kivipiiraan ja sydämiin
Kivipiirat tulee tarjota joko raakana tai keitettyinä. Keitettyinä pystyy leikkelemään pienemmiksi ja ovat tällöin parempia pinenkoiran nameja
|
Innokas kokin pieni apulainen |
| |
Valmiit namipalat, paloittelua vailla |
Tehtiin siis ohjeen mukaisesti, eli keitettiin kivipiirat kypsiksi ja leikattiin jäähtyneinä pienempiin osiin ennen tarjoilua. Aluksi oli hieman omituisen makuisia, mutta kehässä menivät melkein pureskelmatta alas :-)
Alla vielä video, jossa Cara saa maistaa ensimmäistä kertaa elämässään siis keitettyä broilerin kivipiiraa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti