tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hihnanaulakko

Tilasin innoissani Jodlaavan koiran puodista (linkki sivuille tästä) Caralle uuteen asuntoon hihnanaulakon Corgi -kuvalla

Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin rotukuvissa Cardicanin kannalle pembroken sijaan. Pemut oli muotoiltu ihka liian pyöreiksi verrattuna meidän Caraan, joten pieni rotuvirhe mutta mitäs sitten kunhan on meidän näköinen? :-)

Tilauksessa meni noin kuukauden päivät. Odottelin ja odottelin maksikirjettä kotiin ja sainkin kirjeen että paketti on noudettavissa postista.
Ensi kerralla kun tilaan jotain tutkin koon tarkkaan. Paketin noutaessani olin ihan äimän käkenä: "Miks tää on näin pieni ja kevyt?" olin odottanut noin 40cmx30cm naulakkoa mutta..



joop.. Naulakolla kokoa n. 20cmx15cm, että semmonen 21euron ostos tällä kertaa..

 Enkä edes palauta!

Naulakko ei ole vielä löytänyt tietänsä eteiseen - minnehän tommoisen rääpäleen nyt sitte sijoittaa?
Mutta sinne se joutuu ja taidetaanpa ostaa vielä pari sydänkoukkua seuraksi (lue: tilaa viemään siltä alueelta jonka naulakon luulin oikeasti vievän, hmh)


2 kommenttia:

  1. tommoinen vois eksyä meillekin, jos olisi pikkasen isompi! ärsyttää ku meillä Sirun hihnat ja valjaat lojuu pitkin pöytiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosiaan "vähän" isompaa odoteltiin meilläkin. No mutta isot koukut ainakin on, eiköhän tohon muutama nahkis pääse roikkumaan :)

      Poista