torstai 5. tammikuuta 2012

"Nätti"

Täällä ollaan intoa täynnä kuin ilmapallo!


Caran kasvattajalta tuli kauan odotettu viesti: "Ilmoitan Caran ainakin yhteen kevään näyttelyyn" Jihuu! Vihdoin odotus palkitaan :-) En tosin tiedä mistä näyttelystä vielä on kysymys, mutta itsellä ainakin sukat pyörivät jalassa nyt jo.

Ollaan kyllä Caran kanssa harjoiteltu seuraamista, katsekontaktia, seisomista (Caralle käskyllä "nätti") ja hiukan pöydälle nostoa sekä paljon paljon pään ronklaamista. Olen kyllä ollut tyytyväinen ja aina positiivinen näitä Caran kanssa harjoitellessa mutta yksi asia kummittelee jatkuvasti alitajuntaan..:

Keskittyminen


Kun yksinään harjoitellaan pihalla tai sisällä ei ole ongelmaa, mutta kappas vain jos sattuu jotain muuta näkökenttään. Saa nähdä miten ihan oikeassa tilanteessa ympärillä pörräävät koirakaksikot vaikuttavat suoritukseen, kieltämättä vähän pelottaa.

Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Olin ovela ja käytän itseasiassa parasta aikaa koulun lakituntia hyväkseni. Koska en löytänyt Lahden alueella kuin vasta huhtikussa mätsärin päätinpä kysäistä järjestettävästä näyttelykäytöskurssista joka on ensi viikonloppuna :)
Jos päästäisiin ilmoittautumaan "Pentukurssille" noviisien sijaan aloittelijoiden kanssa niin olisi kyllä ihanaa. Jos ei sitten itsekkään stressaisi kun pääsisi ihan itse harjoittelemaan ja vielä ryhmässä! Saa nyt nähdä saanko kysymyksiini niin kattavat vastaukset että päästään ilmoittautumaan.

Aika kaivaa kuvetta ja käydä ostamassa Caralle ihan oma näyttelytalutin, aww. Papun on niin kapoinen etten kyllä sen kanssa lähde tuon tyllerön kanssa!

viime kevään harjoittelua Tuuliharjan pihalla
Ilmoittelen tänne sitten lähdetäänkö ensi lauantaina Renkomäkeen hallille treenailemaan vai pysytäänkö kotikonsteissa. Nyt Lahden alueen/Kanta-Hämeen koiraharrastajat järkkäilemään niitä sisätilojen mätsäreitä - me ollaan niin mukana! :-)

4 kommenttia:

  1. asikkalassa (n.30km Lahdesta) olisi mätsäri 21.1, löytyy Koirat.com tapahtumista. Siellä on tuomaroimassa Beryllosin Kikka :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! :) Onkohan tämä nyt se "Kissanpäivät" -tapahtuman mätsäri? Ainakin heti kun olin tän tekstin julkaissut niin noteerasin Koulutuskeskus Salpauksen sivuilla kyseisen tapahtuman mainoksen ja luin pikkutekstin "Match Show", huoh :D

    VastaaPoista
  3. juu tämä on juurikin se! Miksköhän toi heitti ton ekan kommentin anonyyminä! Itse ajateltiin kanssa suunnata sinne päin, tosin en tiedä voidaanko kuitenkaan sitten osallistua kun tuo Kikka tuomaroi, kasvattaja on varmaan vähän jäävi sijoittamaan, vaikka onkin mätsäri vaan kyseessä :)

    VastaaPoista
  4. No sinne vaan eihän noi mätsärit mitään meinaa, ovat vaan hyvää harjoittelua ;)

    VastaaPoista