lauantai 14. tammikuuta 2012

90min näyttelytreenit

Joopa, eli käytiinpähän tutustumassa Bisquitin treeneihin tänään niinkuin jo alustavasti olin lupaillut :-)

Aluksi eksyttiin ihan totaalisesti kartalta (mikä hemmetin Simolankatu 2?!) kunnes sattumalta vilkaisin puolivahingossa yhteen ylämäkeen ja huusin täyttä huutoa avokille (kuskille) "TUOLLA SE ON!"

Ei oltu kuin 5min möhässä sitten itse kurssilta, mutta eipä tuo näyttänyt haittaavan kun kurssilaiset vasta riisuivat takkejaan ja pitivät esittelykierrosta itsestään, huh!

Todella kivasti kului tuo vartti tunti. Aluksi oli tietysti kauhea jännitys ja hermoilu Caran kanssa kun tuo keskittyminen nyt on mitä on ja neitiä ei kiinnostanut (vaihteeksi) mitkään muut kuin taskussa haisevat lihapullan palaset.. Täytyisi vähän vähentää tuota namin käyttöä, pikku hiljaa pikku hiljaa.. huomasin meinaan aika lopussa että kun näytin Caralle tyhjiä käsiä ja pyysin seuraamaan niin meno ei ollut niin hermostunutta ja villiä!

Saatiin paljon hyvää kommenttia vetäjältä ja oikein henk koht! "Isot liikkeet vaatii ison askeleen joten ehdottomasti kehässä isojen kuvioiden mukaan sillä Cara tykkää liikkua isosti!",
"Namin käyttöä pienemmälle", "Lisää pöydällä seisottamista jotta rentoutuu nopeammin, on kuitenkin käsiteltävissä" jne.
Meille olisi tarkoitus vielä antaa oikein virallinen virtuaalinen palaute kurssista sähköpostitse, lisäilen sen sitten myöhemmin, jos sitä nyt siis tuleekaan!
Opin myös itse paljon uutta, siinä missä Carakin tietysti :-)

Oli kieltämättä oikein miellyttävä pikkukurssi kurssilaisineen ja hyvän vetäjän kanssa. Maaliskussa sitten uudelleen, mutta tällä kertaa olisi luvassa "kokomittainen" peruskurssi näyttelyistä kiinnostuneille, jess! ja vaikka kyseessä olikin 90min harjoitelua on Cara ollut aikas raukeana tän loppupäivän ja itsekin kyllä otti voimille, huh

Kuvia ei nyt valitettavasti saatu kun avokki oli kaupoilla kurssin ajan ja itse en muistanut kameraa ladata, pah. Jos huomenna on hyvä ilma lähdetään ehkäpä puistoilemaan, jos sitten saisi talvisempia kuviakin napsittua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti