keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Karvanaaman kotiinpaluu

Pitkän pitkän piiiitkän odotuksen jälkeen Papu vihdoinkin pääsi takaisin Lahteen! Rouva on ollut hyvinkauan isäni hoivissa talossamme aiheutuneen koirien haukkumis shown johdosta ja rouvan oleilu pääkaupunkiseudulla pääsi nyt harmiksemme hieman venähtämään..


Todella rauhallinen vanha rouva on mutta samoin myös kovin kiintynyt isääni. Eikä asiaan yhtään auttanut uusi metodini olla huomioimatta hyvin innostunutta kotiinpalaajaa tämän saapuessa kotiin. Noin rauhallisena tämä elo kun jatkuu niin olen tyytyväinen.

Cara oli ihmeellisen hermostunut siitä että Papu tuli takaisin. Hieman ehkä ihmeissään, siinä missä Papukin "Mitä hemmettiä toi kakara tekee täällä?!" Pihalla oli kieltämättä ihana käydä kävelemässä, nyt kun Cara on rauhoittunut lenkeillä käyttäytymisen suhteen. Ehkä tästä vielä kehkeytyykin jotain ;) Odotan kauhulla iltaa kun avopuoliso tulee kotiin ja mennään unille - Cara on oppinut tulemaan viereemme nukkumaan, samoille paikoille misä Papu yleensä nukkuu.. Apua!


...? 

Caraa ei houkutellut nukkua omassa pedissä,
Papulle ostettu peti oli paljon mielenkiintoisempi
nukkujineen

.. joten oletettavasti Car myös sai Papun pedin itselleen!



... kunnes kyllästyi
Tämä päivä ollaan nyt vain herkutellen ja ihmetellen. Huomenna koittaa Papun kauhu kun saksitaan naamasta ylimääräiset könttäkarvat pois ja illalla olisi vielä tarkoitus päästä pesulle, jaiks! No kyllä Carakin pääsee suihkukaappiin ihmettelemään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti