keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Voihan itku

Haukkusota on voitettu ja syypääkin on löydetty: Papu!

Meidän piti aivan alkajaisiksi kokeilla sellaista Pet Corrector -paineilmalla toimivaa pumppupullo asiaa mutta ne sitten olivatkin eläinkaupastamme loppu. Päädyimme perustreeniin ja nappasimpa eläinkaupasta vielä tällaisen Full Of Life Calmer -öljyn jonka teho on kyllä mielestäni näkyvissä.

Papu siis lähti maalta kaupunkiin isäni luo lomalle kaksi viikkoa sitten jotta pystyimme keskittymään tähän naapureiden valitukseen hieman tarkemmin.
Kävi ilmi että olin oikeassa epäilyjeni kanssa; Cara syö lähdettyämme namit, 
etsii hetken jotain keittiössä, 
pitää pienen itkukohtauksen joka kestää max 2 minuuttia 
jonka jälkeen köllähtääkin jo maahan makaamaan 
ja nukkuu seuraavat tunnit rauhallisesti ilman sen merkittävämpiä ääntelyitä.

             Ja tämän pitäisi ärsyttää naapureitamme? I don't think so. Uskoisin että Caraa on ärsyttänyt se, että Papu on ollut kotona ja vanha rouva kun osaa hyppiä tuoleille ja varastaa namit niin se jos mikä on kiukuttavaa Caran mielestä. Mutta nyt on ollut hiljaista ja hyvä niin.

Ensimmäinen "Paputon" päivä videonpätkää en valitettavasti saanut lisättyä postauksen loppuun, lieneekö tuo nyt sitten liian pitkä tai jotain. Yritän kuitenkin myöhemmin uudelleen.
               Videosta näkee myös Caran uuden, varmastikin Papulta opitun paheen, ikkunalle nousemisen ja sieltä kyyläilyn sisäpihalle. Naureskelin kun huomasin että mitä onkaan opeteltu.

Mutta näillä mennään ja onneksi voin nyt mennä rauhallisin mielin töihin ajattelematta että pian tulisi kiireesti päästä kotiin kun on jo huomat 4 tuntia kulunut! Täytyy vain ottaa ohjat käsiin kun Papu palaa lomiltansa ja kitkeä mahdolliset ärsykkeet pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti