keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Lääppijä

Viime viikko on ollut jokseenkin... kosteahko ja imelä..



© corgiaddict.com
En tiedä mistä johtunee mutta Caran on alkanut kauheasti nuolla kaikkea näkemäänsä. Erityisesti tällaisista ällöttävistä kuolaisista ja lämpöisistä pesuista saavat nauttia niin neidin tassut, pehmolelut, lakanat, lattiat, oven karmit kuin omistajien ja vieraiden jalat, kädet ja naamatkin.

Tovin netissä pyörittyäni aloin pohtimaan voisiko tämä olla jonkinsortin närästystä? Cara syö kuitenkin aika monipuolisesti mutta mikään ei ole poissuljettua tällä hetkellä, haluaisin vain saada nuo pesut ja kuolauksen hieman rauhoittumaan.

Neiti ei maiskuta tai syö ulkona vimmatusti heinää, mitä nyt joskus käy vähän maistamassa. Ruoka menee alas kaikkinensa, mitä nyt illalla nappulat kuluvat kiposta hieman hitaammin kuin aamulla tarjottu raakamössöt. Ja tällaista nuolemista on kyllä ihan koko päivän ajan..

Vinkkejä löytyi ympäri koiramaisia keskustelupalstoja ja eläinlääkäreidenkin sivuilta. Täytynee kipaista apteekissa ja nappaista mukaan muutama Antepsin (5ml) kerta-annospussia, jos vaikka toimisi. Kaikkia muitakin lääkkeitä ja tapoja närästyksen hillintään löytyi pilvin pimein mutta tuo kuullosti mielestäni kaikkein luontevimmalta ja tehokkaimmalta.

Herää kysymys, onko kenelläkään muilla kokemuksia aiheeseen liittyen?
Ja mitä on "pellavalima"? :-D

3 kommenttia:

  1. Taran nuoleskelulle on ainakin joskus vissiin syynä joku stressaaminen ;o

    VastaaPoista
  2. ku en usko et larppa stressais :/ nyt on nuolemiset kyllä jossain ihan muualla kun alko "juoksutiputtelut" mutta noteerasin että vasenta etutassua punoituttaa taas joku..... kiukku! itse epäilen et ois jotain soija yliherkkyyttä, neiti kun on popsinut namiksi halpoja nakkeja joissa on käytetty ihan kiitettävästi tota soijahömpötystä lihan sijaan -.-

    VastaaPoista