maanantai 14. marraskuuta 2011

Päivittelyä

Hiljaista on pidellyt, huh huh. Töissä kun kuluu joka toinen pvä se 11h ja kotiin tullessa hyvä kun jaksaa lenkille lähteä ja seuraava päivä meneekin nukkuessa niin voitte varmasti tajuta että koneella istuminen on jäänyt aika vähälle.

Caran Halloween meni oikein leppoisasti kotona, noita-asu päällä tietysti!

"Plää..."
"Äiti kiltti ota nää hömpötykset jo pois!?"
Meillä on myös kivasti tuo juoksu alkanut sillälailla, että luulin ettei tiputteluja tulisi ollenkaan mutta kappas! Nyt onkin sitten koko lattia aivan veressä, hyh. Ja ihan hyvä vaan että alkoi kun alkoi jo häiritsemään että eikö sielt tulekaan nyt mitään.
             Cara on päässyt hieman lihoamaan tämän kuukauden aikana (hups). Mutta se on tosiaan korjattavissa heti kun työharjoitteluni loppuu kuun lopussa ja täytyy itsekkin alkaa vähän panostamaan tähän liikkumiseen kun on joulukin tulossa. Ties millaisia kinkkuja meiltä löytää joulun jälkeen, heh he.

yllätin Caran eräänä pimeänä sadeiltana sohvalta peiton alta,
aika söpö näky kun pääkin oli vielä tyynyllä
pikku prinsessan koittaessa saada unen päästä kiinni!


"Voi kenkku nyt se tajus tän mun suunnitelman!"
 Täällä odotellaan malttamattomina joululahjoja, niiden ostoa ja saamista. Samoin ajateltiin hankkia ihan oma joulukuusi tänne asuntoon tänä jouluna, viimeksi kun oltiin anoppilassa koko joulu, pyh. Saa nähdä mitä koira(t) tykkää..
        Nyt aloittelemaan lomapäivän siivoiluja, Cara tosin on päättänyt loikoilla ja mussuttaa porkkanaansa.

pupu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti