perjantai 18. marraskuuta 2011

Soijayliherkkyys

Nakkeja, halpoja nakkeja? Ei meidän Caralle kuin täyslihaa kiitos!


Ollaan nyt vähän tarkkailtu neidin syömistä, mistä mahtaa tassujen punoittaminen ja kutina johtua?
              Stressi kitkettiin pois kun saatiin aamulenkit pidennettyä 10minuutista 20minuuttiin jonka jälkeen neiti oli ihan tyytyväinen.
              Samoin kuivanappuloiden ravintosisältö tutkittiin tarkkaan, ei kyllä kieltämättä löytynyt mitään ylimääräistä niinkuin tuotteessa luvataankin.

Raa'oista nyt en ollutkaan niin huolissani, Cara syö vain naudanlihavalmisteita ja vihannesmixejä, joten siirryttiin nameihin. Neiti on viimeisimmäksi saanut aina S-Marketin X-tran nakkeja joissa soijakorviketta on n. 30%, viimeksi sitten leikeltiin neidille broilerin kivipiiroja palkoiksi ja eron huomasi kyllä noin kahden viikon kuluttua, kun nakit oltiin jätetty. Nyt ei tassut kutise tai punoita, huh!

Eli jatkossa nameiksi kelpuutetaan vain täyslihaisia lihavalmisteita, ja niitä inhottavan kylmiä jääkaapissa asustavia kivipiiroja jotka uppoavat kyllä paremmin kuin muut namit. Nyt tulee ainakin kesällä ostetulle namupussille käyttöä!

Täällä ollaan jo ihan joulutunnelmissa, ties vaikka herkkujen listalle eksyisi vielä joulukinkkukin, heh he!
Ensi postaukseen voisin jo nappailla muutamia joulukorttiehdokas kuvia, saa nähdä onnistunko yrityksissä ja malttaako Cara kerrankin poseerata niinkuin pyydetään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti