tiistai 18. lokakuuta 2011

Haukkusota

Eilen se kauan pelätty sitten tapahtui:

Lappu luukussa illalla ennen ltapissoja, eikä ollut mitään niin hienovaraisesti kirjoitettua tekstiä siitä, kuika koiran haukkuminen häiritsee päiväsaikaan asukasta naapurissa.

rukea naapuri(e)n ja valkoinen oma kirjoittama
pahoitteluviesti alarappuun

En tiedä kuka naapuri on kyseessä, mutta ainakin olen varma että mies puolinen, lukihäiriöinen ja hyvin itsekeskeinen nuorisoa ja koiria vastustava henkilö. Viestistä sai juuri ja juuri selvää epäselkeän käsialan ja kirjoitusvirheiden keskeltä, mutta kyllähän tämä pitää vakavsti nyt ottaa.

Eli ei muuta kuin apteekkiin ja aloitetaan DAPilla. Samoin yksinoloharjoitukset tulevat nyt olemaan jokapäiväisiä (tänäänkin jo 2 kertaa keittiössä on kökitty ja meikäläinen eteisessä piilossa), tunnin välein suoritettavaa rutiinia. Haukkupantaa emme vielä hanki, sillä konstit on monet ja helpoimman kautta tietysti lähdetään liikkeelle.

Eniten harmittaa kyllä se, että tämä haukkuminen kohdistettiin vain ja ainoastaan meidän asuntomme koiriin, vaikka tiedän hyvin että vastapäisessä asunnossamme koirat haukkuvat aina asukkaiden lähtiessä, niinkuin nytkin. Ja rapussamme asuu paljon muitakin koiria joten miksi tällainen yleistäminen?
              Koska olemme nuorimmat asukkaat taloyhtiössä? Koska minua on helppo syyttä kun en osaa puolustella itseäni? En tiedä, mutta tiedän sen että tämä Caran haukunta saa loppua

Lappusenkin jo kirjoittelin tuonne alas kaikkien ihailtavaksi ja liitin oikein asuntomme numeron viestin perään. Saa nähdä montako lappua tänä iltana tulee lisää sillä haluan selvyyttä, haukkuvatko koirat tosiaan jatkuvaa tahtia vai vain niitä minun kuulemiani 1-2min ryppäitä minun lähdettyäni kouluun tai töihin. Voiko se muka häiritä niin paljon yhden ihmisen eloa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti