tiistai 18. lokakuuta 2011

Retu



 
Anoppilan uusi tulokas 1,5v rottweiler uros Retu (ei tietoakaan virallisesta nimestä, herra kun ei vissiin rekisteriin ole päässytkään) sai kokea elämänsä rakkauden kun taloon hipsutti nuori ja huumaavia tuoksuja omaava pikku neiti töppöjalkoineen. Samalla rakkauden koin itsekin, mikä hurmaava olento tämä mies onkaan!

 

pusuttelijat pihalla

"Hei iso kaveri, leikitäänkö?"

Retu on kovin kiltti herra, jonka kanssa kyllä saa hommiakin tehdä jääräpäisyytensä vuoksi. Olen kyllä ihan myyty! Hyvin kuuntelevainen ja uskollinen, kuten rotikan kuuluukin olla. Ja kova into pojalla on oppia ja tutkia uutta. Ehdollistaminen naksullakin alkoi sujua kuin tanssi puolen tunnin harjoittelun jälkeen - ja voi sitä kuolaamisen määrää!

Kuitenkin ainakin kerran sai olla niskasta kiskomassa ja alistamassa kun Caraa ei meinattu jättää rauhaan. Mutta Cara oli myös itse osaksi syyllisenä näihin "raiskausyrityksiin", neiti kun kokoajan lähti härnäämään ukkoa eikä voinut malttaa pysyä aloillaan ennenkuin nukkumaan päästiin.

vetoleikkejä matot rullalla


Caran alistavat voimat tunnetaan,
ainakin miesten keskuudessa...

"Anna tänne se Nipsu!"

"toi nainen vie ensin mun voimat
ja sitten vielä lelutkin, lääh!"
Hyvin meni ensitreffit, mitä nyt Papu koitti omistaa koko talon ja asukkaat murisemalla, ja Caraan ja Retuun meni välillä hermot suht lyhyeen kun juoksivat sisällä kilpaa eivätkä voineet rauhoittua. Totuttelua totuttelua, mutta antaa Caran juoksun nyt loppua rauhassa ennen seuraavaa visiittiä ettei mene pasmat ihan sekaisin.
kolmen kopla 

2 kommenttia:

  1. Awww, söpö! Mä oon kyl varmaan paskat housussa kun nään sen ekan kerran :'D

    VastaaPoista
  2. siis retu on niin ihana et voisin jopa ottaa ton järkäleen meille <3

    VastaaPoista