keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Mustasukkaiset naiset

Papun tultua kotiin asunnossa villitsee sekasorto:

Caran yksinolo on alkanut kärsiä kun tavaroita on alettu taas tuhoamaan, mattoja rikkomaan ja rullailemaan. En voi käydä edes vessassa ettei joku koita punkea samasta ovesta sisään, tai suihkun aikana varastele kenkiä tai muita "kiellettyjä" tavaroita.
           Pihalla käveliminen on yhtä stressaavaa kuin silloin kun opeteltiin kahden koiran kanssa kävelemään viime keväänä Caran tultua meille. Vastaantulevat koirat JA ihmiset tulee nykyään haukkua ja pomppia ainakin kohti jollei hihna riitä kumous yrityksiin. Tämä Caran mustasukkaisuus kukoistaa niin kotona, autossa kuin pihallakin.

En tietenkään syytä Papua, vanha rouva on ollut kuin enkeli pihalla ja kotona, mitä nyt hieman laiskan puoleinen ja ahne. Olen huomannut että hermostun vain itse kun tiedän ennen lenkille lähtöä että "voi ei, jos ne nyt ei kävele kunnolla niin sitten kyllä..." 
Caran mustasukkaisuus Papuun on vain niin ylivoimaista enkä yhtään tiedä mikä nyt olisi neuvoksi. Koiria kuitenkin käsitellään ihan yhtä paljon, siinä missä kommennetaankin..
          
Olen ihan halolla päähän lyöty! Mihin hävisi se juuri rauhoittunut pieni enkeli, jonka kanssa oli hauskaa kävellä pihalla, leikkiä iltaisin ilman näykkimisiä ja röhnöttää sohvalla ilman että tarvitsee tulla naaman päälle makaamaan, jottei Papu pääsisi sen lähemmäs? Edes naksulla edollistaminen ei ole saanut Caraa yksinkertaisesti rauhoittumaan päivisin, eivätkä pidemmät lenkit..

Viikonloppuna käydään anoppilassa moikkaamassa uusinta perheenjäsentä 1,5 -vuotiasta Retu- rotikkaa. Hieman on perhosia vatsassa, sillä pelkään että tulen älähtämään appivanhemmille heidän tavastaan käsitellä koiraansa. Meillä on niin erilaiset näkemykset tuosta koiran pidosta noin ylipäätänsä.. Mutta pääsenpähän heti kättelyssä opettamaan anopille ja Retulle naksulla ehdollistamista, jos vaikka saisi jotain "touchia" kyseiseen veijariin.
           Pitäkää muuten peukkuja ettei Caran juoksu hermostuta vierailua. Tiputtelua ei ainakaan vielä ole ollut mutta uskoisin että haisuja on jo alkanut tulemaan, merkkailu kun on käynyt niin sietämättömäksi...

Samoin 19.10. olisi Lahden alueen corgi -harrastajien lenkki, saa nähdä lähdetäänkö, ainakin itsellä olisi vapaapäivä mutta kun tuo juoksu on noin kenkusti aluillaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti