perjantai 16. syyskuuta 2011

Toivelistalla

Koska raha ratkaisee tässä maailmassa, tulee tässä taloudessa aina suunnitela tarkoin milloin mitäkin ostetaan. Listaanpahan ihan vain muistiksi ja mahdollisten tarjousten toivossa tänne muutaman asian, jotka ovat olleet ostoslistallamme jo tovin.. Kaikkea muutakin tietysti listalta löytyy mutta nämä ovat olleet ne aiheellisimmat hankinnat joita tulisi alkaa budjetoimaan:

Trimmauskone Papulle
     Jo muutaman vuoden olen kironnut kuinka rasittavaa on aina etsiä joku jolla olisi aikaa trimmailla/nyppiä vanhuksemme turkkia. Koska olen opetellut itsekkin trimmauksen sekä nyppimisen, tällainen vekotin helpottaisi elämää huomattavasti.
Muutenkin kun usein trimmaajat eivät tahdo ymmärtää mitä tahdomme turkille tehtävän ja se usein jätetään joko liian pitkäksi tai lyhyeksi, jolloin saa kotona vähän "taiteilla"..

Onneksi olen tarkkaillut muutamia verkkokauppoja ja nyt olen bongannut muutaman hinta/laatusuhde edellytykset täyttävät laitteet. Sa nädä jospa ensi kuussa saisi tilattua tällaisen ennenaikaisen joululahjan.

Nina Ottosonin päättelypelit 
     Koska nämä pelit on todettu tehokkaiksi, olisi hauskaa jatkossa omistaa pari muutakin aktivointilelua.
Meillä on tällä hetkellä Ottosonin jonkinlainen namipiilo -peli joka on anopin kirpparilöytö. Ihan hyvin kun eivät maksaneet kyseisestä laudasta kuin 5e ja alkuperäinen hinta on varmaankin ollut jotain 20-30e luokkaa.
Meillä pelataan nykyään lähes jokaiset ilta- ja aamunappulat parempiin suihin tuossa tuokiossa. Papun kanssa kyllä saa vielä hieman auttaa, mutta onneksi Cara on jo hoksannut kuinka lauta toimii ja miten namit löytää nopeiten. Kotisivuille

Koirille pedit
       Eli meillähän nuo pedit hävisivät parin viimeviikon aikana pikkuneidin hampaisiin joten nyt ollaan suunnittelemassa uusien ostoa.
      Tässä on nyt vain se ongelma, että syökö Cara jatkossakin nukkuma-alustansa vai uskallammeko ostaa mukavuudenhaluiselle Papulle kunnon pehmoisen pedin ja mahdolisesti myös niin ison että molemmat koirat mahtuisivat sille nukkumaan?
     Toisaalta Papu voisi pitää myös sellaisesta "onkalopesästä" minne pääsisi myös hieman piiloon. Cara kun taas tykkää nukua mattojen päällä tai yksinkertaisesti lattialla, sillä ovathan ne mukavan viileitä. Toivonmukaan löytyy edullisesti jostain sellainen pehmoinen patjapeti, jonka uskaltaa jättää koirien kanssa ennen talvipakkasia.

Caralle pelastuliivit
         No joo nää olisi pitänyt hankkia jo viime kesänä, mutta se vähän jäi muiden ostojen tieltä. Papulle isäni olikin hankkinut omat pelastuliivit kun kävivät soutelemassa mutta Caralle käyttötarkoitus olisi hieman eri.
      Cara kun on niin kova tyttö uimaan ja pitkien uintireissujen jälkeen kun vielä tekisi mieli niin peräpää alkaa valua veden alle, mikä on hieman huolestuttavaa. Liivit auttaisivat siis pysymään pinnalla ja tukisivat muutenkin uimista vain positiivisesti.
       Ja jos sitä sitten pääsisi veneilemäänkin kun koko perhe olisi turvallisesti kapaloitu oransseihin pelastusliiveihin :-)

Noutajataluttimet koirille
           Aamulenkkien pelastus, metsäreissujen helppous. Oma panta vain kaulaan, talutin kaulanympäri ja ulos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti