torstai 15. syyskuuta 2011

Blogi pystyyn, mars!

Aivan aluksi haluan todeta että blogiin kommentointi on sallittua ja toivottavaa. Myös anonyymit viestit luetaan mutta asiattomuuksia en tahdo tässä blogissa nähdä, joten pidämme kommentoinnin ensin tarkistettavana ennen julkaisua!

Jatkossa toivon saavani kirjoittaa tänne siis sijoituskoirastamme Carasta, joka on kokenut kanssamme jo jos jonkin moista:
aina kodin vaihdosta koulutusmetodien vaihtumiseen, uusiin ruokailutottumuksiin, sekä epämiellyttäviin naapureihimme.

Erityisesti aijon pitää päiväkirjaa ehdollistamis- ja pihalla "törmäystilanteiden" treenaamisen edistymisestä. Toivon mukaan pääsemme talvella (tai viimeistään keväällä) aloittamaan TOKO -kurssin paikallisessa koirienkoulutus ryhmässä - tämän syksyn kursseille kun ei enään kerkiä mukaan omien työ- ja koulukiireiden eikä järjestettävien kurssien vähäisyyden vuoksi..
          Kotona treenataan kuitenkin lähes päivittäin, ja mielenkiinto tottelevaisuuskoulutukseen on suuri. Siitä kertoo jo onnistumiset toisen koirani, kääpiösnautseri Papun kanssa.

Tulevaisuudessa toiveina olisi Agility, kunhan rahkeet riittäisivät ja tottis alkaisi onnistua ryhmässä. Samoin Caraa tullaan käyttämään näyttelyissä (niin virallisissa kuin epävirallisissakin)
ja pikku vihjeenä, että lähdemme käymään ekoissa mätsäreissämme tänä lauantaina :-)

Innostavia lukuhetkiä!

tv. Icky&Cara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti