sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

VK 29

Ma 13.07.
Rally treenit Hyvinkäällä.
Tehtiin yksitellen vähän niinkuin 'kuntopiiri' -periaatteella tehtäviä. Mukaan mahtuivat hypyt (sarjat ja yksittäiset), askel oikealle, istu, askel oikealle istu, istu käännös oikeaan istu, istu askel, käännös oikeaan istu, peruuttamista
Caralle propsit kun jaksoi taas yllättää. Saatiin tosi paljon vinkkejä askel oikealle treenaamiseen, eikä se kyltti enää pelotakaan niin paljoa kuin aiemmin :) Miia osasi neuvoa ja ohjata niin, että tämmöinen jännättäjäkin pystyi huokaisemaan helpotuksesta. Käytiin treenien jälkeen vielä kaverini luona ilta kahvilla missä Cara sai maistaa makoisia mansikoita!

Ti 14.07. Onnea Allimac's U -pentueelle ♥
Paljon onnea pikku pemulle, jo viisi vuotta mittarissa ♥ Aamulla käytiin köpöttelemässä jonka jälkeen Cara jäi kotilaiseksi ja lähdettiin kaupoille miehen kanssa. Käytiin hakemassa omia ruokia ja Caralle hieman kakkutarpeita ja synttärilahja.

Väsättiin miehen kanssa illalla Caralle huima viis vee kakku! Kyllä näytti maistuvan :)

Uusi lelu oli ihan pop ja sitä piti heitellä kissaa päin, minua päin ja iskää päin. Luojalle kiitos joku on keksinyt tuollaisen 'vinku stopin' ja säästyin päänsäryltä!

Ke 15.07.
Cara kotilaisena, itse kun viihdyin tallilla aamuvarhaisesta iltamyöhään. Miehen kanssa ovat käyneet lenkillä ja syöpötelleet leikin ja sohvalöhöilyn ohella :)

To 16.7.
Tarkoitus oli lähteä iltasella agilitya treenailemaa,n mutta kissasiskon rokotukset olivat iltapäivällä ja aikaa vierähtikin odotettua enemmän Caran pissanäytteen analysoinnin takia. Lopulta kun tulos ei ollut miellyttävä ja vedin herneet nokkaani niin päätin suosiolla perua treenit ja lähteä Caran kanssa ajelemaan ensin Oittiin ja sitten vielä kotitallille.

Pe 17.7.
Ollessamme sportian aleissa sain puhelun EHEL istä. Caran pissaa oltiin seulottu, sieltä oli löytynyt kiteiden seasta jokin bakteeri muttei tietoa mikä. Koska päällä oli myös tulehdus niin antoivat antibioottikuurin 'kokeile tätä'. Paloi kiinni ja kuuntelin vain ell ohjeet hampaita narskutellen. Kuurin jälkeen viedään uusi näyte ja samalla selviää täytyykö vaihtaa nappularuokaan.

La 18.7.
Tallipäivä. Oltiin aika pitkälti koko päivä tallilla. Kotona Cara änkesi syliini ja kuorsasi autuaasti, edes kissasisko ei saanut tulla meidän päikkyjä häiritsemään ♥
Mulla on ollu pari päivää ihan hirveät tunnon tuskat kun en ole yksinkertaisesti jaksanut/ehtinyt lähtemään lenkille koiran kanssa. Joko oon nukkunut liian myöhään, oon kiukutellut jolloin ei yksinkertaisesti voi lähteä kun koiraan söteilee mun paha mieli ja kävelystä ei tule mitään tai sitten ollaan oltu tallilla. Ja toiseksee harmittaa kun jouduin perumaan kaikki muut paitsi maanantain treenit tältä viikolta vain siksi että mua on kiukuttanut niin paljon.
Huono koiran omistaja.

Su 19.7. 
Tallilla taas. Satoi paikka paikoin vettä mutta pystyttiin olemaan ulkona moitteetta.
Carasta on tullut kauhea mamma -fani. Se ei millään tahtoisi päästää minua silmistään ja punkee syliin ja kainaloon aina kun tilaisuus tähän avautuu.
Tänään päikyt kuitenkin piti nukkua lattialla.. Neiti oli löytänyt tallilla lenkillä kissankakkaa ja pörrännyt siinä, m m mm.
Ihmettelin autossa että haisenko minä oikeasti noin pahalle tunnin treenin jälkeen, mutta kun päästiin kotiin ja otin Caralta pantaa pois tarttui käsiini jotain ruskeaa ja haisevaa..

2 kommenttia: