sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

VK 25

Ma 15.06. 
Cara Lopella. Kävin hakemassa Caralle husky -valjaat ja Ratian limen vihreät sovitukseen Mustista ja Mirristä.



..ja pari leluakin tarttui mukaan!
Ti 16.06.
Cara Lopelta. Ratian vihreät olivat Caralle täydelliset! Taakanvetovaljaissa mahalle jäi ikäväkseni liikaa tilaa ja käytiin ne Caran kanssa palauttamassa.

Iltapäivällä hurruuteltiin hämeenlinnaan moikkaamaan S ja R, ja päästiin uimaan. Tai niin luulin. Caralla alkoi monsterimenkat heti kun päästiin rantsuun eikä uimisesta ollut tietoakaan.
Koirilla oli mitä ilmeisemmin kuitenkin antoisa kesäpäivä biitsillä!







Illalla oli vielä meidän jälkitreenit jossa (onneksi) oltiin keskenämme Sarin kanssa. Treeneisä tosin ei tullut mitään merkkailun takia mutta lupasin päivitellä sitten jos ja kun edistytään. Tämä oli kuitenkin hyvä alku ja Carasta näki että kyllä se jotain ymmärsikin :-)

Ke 17.06.
Hormoonit hyrrää. Lenkkeilystä ei ollut tulla mitään joten tyydyttiinkin koukkaamaan tallille jossa päivä sujuikin leppoisasti auringosta nauttien.

Iskä tuli vielä illalla kotiin kaverin mökiltä.

To 18.06.
Käytiin Caran ja miehen kanssa tekemässä vesisateessa metsässä mäkitreeniä. Ihan mielettömän hyvä fiilis kun sai treenata oikein kunnolla (eikä tarvinnut itse juosta koko aikaa edes takaisin jyrkkää mäkeä). Koitin tehdä loppu nameista jälkeä mutta arvata saattaa että kuivanappulat ja juoksut ei sovi yhteen..

Pe 19.06.
Juhannusaatto. Käytiin Lopella syömässä iltasella ja Cara tuli kotiin nukkuilemaan kun isäntäväki hilpaisi illan viettoon.

La 20.06.
Juhannuspäivänä aamulenkki tarmottiin sateessa.Saderotsi olisi Caralle aika loistava, hieman kiukkuisen näköinen silakka oli hihnan päässä..
Käytiin taas syömässä Lopella ja kävin lenkillä siellä myös Caran kanssa.
Ilta kului kotona leffoja möllöttäen ja karkkia napsien.
Cara tosin oli paastolla ja sai vasta illalla ruoat x)

Su 21.06.
Trimmipäivä. Siistittiin tassut, putsattiin korvat ja rasvattiin nahka. Hormoonit alkaa jo tasaantua, en vielä tiedä ollaanko menossa maanantain ja tiistain treeneihin hallille. Käytiin tänäänkin Lopella, ihan vain auto vaihtamassa ja illalla olisi tarkoitus lähteä vielä pyörälenkille.
Tehokas viikko takana pakko myöntää! Ja huomenna jatkuu :-)

1 kommentti:

  1. Et sä missään Hämeenlinnassa ollu, Turengissa asti vaan :D Täältä on vielä sellaset 15km isoon cityyn. Ihana maastonakki kuitenkin väsytti Veeran niin kovasti, että oli hiljaista koiraa loppupäivän.

    VastaaPoista