sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kisakutsua pukkaa

Lääh puuh.. Töitä pukkaa ja meikäläisellä olis sitte vielä about 50 rt -kylttiä laminoitavana, kunhan nyt kerkeää..
Täytyis myös selvitellä mistä saan lisää muoviständejä, perhana.

Cara tosiaan on nyt ilmoitettu 14.5. Helatorstaina Janakkalaan ALO luokkaan, mennään nakupyllyjen kanssa kisaamaan ^_^
Voi kun päästäis vantaalle kesäkuussa suorittamaan se vimonen ALO niin pääsis helpommin kisaileen loppu kesän AVO ssa. Lue: mehän saadaan eka luokka läpi ekoilla kerroilla, eiks nii?
Mun tuurilla Cara pissii kehään tai jotain vastaavaa, et hyvästi vaa luokassa nouseminen ja kisaamisen helppous, tervetuloa hylsyt kisakirjaan :'D
Ei kai nyt sentään.. Mut pessimistihän ei pety!

Ei kyllä olla nyt harjoiteltu yhtään, mitään.. Eletty ku pellossa ja mussutettu sian sorkkia iltaisin. En minä mutta koira kyllä. Toisaalta tämmönen tauko tekee välillä ihan hyvää, mutta koirastakin jo alkaa erottaa piirteitä joita se muhii pääkopassaan kun ei töihin pääse. Se haukkuu herkemmin ja vapaana ei todellakaan ole skarppina vaan viipottaa minne nokka osoittaa - useimmiten ojaan.. Se on myös kovin ahne ja lenkeillä sitä ei yksinkertaisesti jaksa kiinnostaa.

Valmennus alkaa (ihan oikeasti alkaa) maanantaina ja sitten on itsekin jo reipastuttava ja alettava treenata omatoimisesti väh. kerta viikkoon, vaikka sinne tallille oliskin niin kiva mennä. Mulla on kyllä kalenteriin merkattu Caralle omat treenipäivät, mutta kun treenipäivän aika koittaa oon käpertynyt mieluummin peiton sisään tai vaihtoehtoisesti pakannut koiran autoon ja ajellut tallille.
Onneksi työt näyttäis helpottavan hetkeksi viikon kuluttua niin pääsee sitten hengähtämään itsekin.

Vielä kun noi laminoinnit tosiaan onnistuis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti