keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Huijui kun ei ole tullut postailtua pitkiin aikoihin! Päivitetäänkin siis pikaisesti:


Caralle kuuluu tosi, tosi, tosi hyvää!

Valeraskaus meni lääkkeillä ja ruoan vähentämisellä menojaan, nyt meillä pakertaa kotona iloinen koiran vesseli, joka on ollut oma itsensä jo tovin ja hyvä niin. Paino on taas kohdillaan eikä koira enään synkistele vain makoilemalla lattialla tai sohvan nurkissa.

Ollaan saatu selkä pysymään kunnossa mm .
lisäämällä aamulenkin pituutta, venyttelyt riittää 1-2 krt viikossa, kunhan muistaa että se on se 30min vähintään iltalenkkiä oli ilma mikä tahansa.
Lisäksi Cara saa arnikaa joka ilta selkään ja jalkoihinsa, millä on ollut vain positiivinen vaikutus koiraan: se jaksaa koko päivän telmiä ja lenkille lähtö ei ole enään niin inhottavaa, kun toinen lähtee jopa ihan mielellään ulos eikä maanitellen ja kannustaen.
Pihalla kävely on reipasta, ja on helpompi seurata selän jumiutumista (toispuoleisuutta) kun ekstrakilot ovat tippuneet pois. Nyt näkyy taas jos koira käyttää enemmän vasenta/oikeaa puoltansa erityisesti laukatessa jolloin onkin hyvä muistaa venytellä ja tehdä tasapaino harjoituksia.

Meidän Rallytoko kurssi alkoi tiistaina, mutta emme valitettavasti päässeet paikalle tyhmän iltavuoroni takia jota en saanut vaihdettua kenenkään kanssa päikseen.
Sovittiin Sarin kanssa että saan korvaavan kerran kurssin loputtua. Toivottavasti päästäisiin kokeilemaan jälkeä :P
Mutta ensi tiistaina olisi sitten vapaata ja mennäänkin ensin tallille ja sitten illalla vielä rallya takomaan.

Ei olla mietitty vielä kisoihin osallistumista, mua jotenkin vaivaa kun ALO luokat on aina ihan täynnä että ihan turhaa edes yrittää ilmoittautua kun porukat varmaan jonottaa niihin kisoihin heti kun lomakkeet aukeaa :( Jos olis edes AVO n siirtyviä tänä vuonna enemmän ois paremmat tsäänssit itsellä koittaa osallistua. Toisaalta odotan myös jos tuo meidän vetäjä jaksaisi keväällä järjestää omat kisat niin.. ^^

Cara oli tänään pitkästä aikaa mukana tallillakin. En ole sitä raahannut mukaan paukkupakkasten takia, tänään kuitenkin aurinko paistoi ja muutama plus astekin hipoi mittarissa. Oltiinkin koko päivä tallilla aina aamupäivästä illan pimeyteen.
Neiti näpsäkkä osaa jo hienosti olla vapaana tallin pihalla - se ei tule tarhaan ja selkeästi on ymmärtänyt että tallissa saa olla vain käytävä osuudella. Jee!

Haikailen edelleen Caralle BOT loimea. Meidän pitäisi käydä tehtaanmyymälässä tutustumassa valikoimiin jotta se sopiva loimi löytyisi. Mutta, rahaa, kiitos?

Huomenna olen luvannut mennä takomaan kylttejä Caran kanssa pihalle plöööö...
Pitäkääpä sitten peukkuja että on hyvä ilma ja saisi niitä kuvia tänne napsittua.

Pakko vielä tänne tunteilla kun luin facesta että hyvän ystäväni kultainen noutaja, meidän Prinsessa Romy oli nukkunut tänään iki uneen, <3
Romy oli Papua vain vuoden vanhempi ja me hankimme koirat ystäväni kanssa ns. yhdessä. Tuli hirveän haikea fiilis vaikka en Rommoa ole nähnytkään sitten vuoden 2007. Romy oli hiano koira, varmasti loppuun asti se jaksoi olla perheensä prinsessa ja uskollinen ystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti