lauantai 31. tammikuuta 2015

Kisakalenteri kokoon

Vihdoin oli ilmestynyt kennelliiton sivuille kisailmoituksia rallyn osalta! Viime kuussa kalenteri vielä huokui tyhjyyttään.

Hausjärven kisojen palkintojen jaossa 2013

Kevät treeniä, Hyvinkäällä 2014
 
Kotitreeniä kesällä, Lopella 2014


Päivitinkin tuonne 'Menossa' poksiin kaikki mahdolliset kesäkauden kisat joihin olen ainakin yrittämässä meidät ilmoittaa. Kaksi ekaa tulee ainakin olemaan ALO luokkia, loput jää nähtäväksi päästäänkö nousemaan luokissa ja Caran sterilointikin olis tän vuoden hommia joten aika näyttää.
Otin pari möllikisaakin tarkkailuun, onhan se kiva mennä treenaamaan kisatilanteita ennen virallisuuksia :)

Kisojen tutkailun ohella ajattelin sitten piipahtaa rt -foorumilla pitkästä aikaa. No sei sitten mennytkään kuin saduissa - tunnukset oli poistettu! Ihan jees. Jäsenmaksun kyllä oon maksanut joka vuosi mutta tunnukset ei ilmeisesti foorumilla pysy jollet ole aktiivinen käyttäjä. Tyhmää sanon minä.

No nyt uusia tunnuksia odotellessa hyvä takoa vähän treenivideoita ja lukea muidenkin lajien treenailuista! Kiinnostaisi kovasti lähteä huomenna tai sunnuntaina Caran kanssa tekemään jälkeä pitkästä aikaa tai esinehakua, vähän vaihtelua ja aivojumppaa.

Ahdistaa toi ALO luokkien tukkoisuus. AVO luokan tuloksissa osanottajia on 70% vähemmän, outoa.. Eiks ihmiset osaa ALO kylttejä vai mitä hä etteks haluu jatkaa luokissa hä? :-(
Oli syy mikä tahansa, uskon että nyt kun laji on virallistettu kennelliiton lajeihin sen suosion kasvu on todellakin räjähdysmäistä ja meille ei varmasti tipu kisapaikkoja puolistakaan mihin ollaan pyrkimässä. Kisalomakkeiden vahtaaminen on vaan niin pyllystä kun tiedät jo valmiiksi että joku sen nopeammin täyttää.

Onneksi me kisataan vain omaksi harrastukseksi, ei tavoitteellisesti tyyliin '2015 Marraskuussa MES -luokka, 1. sija , kisapisteet 100/100, tuomarin suosikki, Rallytoko -mestarin arvo titteli, jne jne' ois meinaan aika rankka vuosi tulossa.. Mulle riittää jos tankataan koko loppu vuosi AVO kylttejä kun ALOt saa suoritettua, ei siis kiire nousta luokissa.
Tavoitteena radoista toki 100/100 mutta Caran selkä ei varmasti anna periksi ja meille tulee ongelmia olemaan varsinkin tiukoissa käännöksissä ja pyörähdyksissä.
Niille ei vaan nyt voi mitään :)

Ja niin kauan kun on kivaa treenata niin me varmasti lajia harrastetaan!

(c) Maini Schild

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti