keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Sänkipelto treenit

Onnea on ystävä, joka asuu pellon reunassa ;)

Koottiin rata Jannin kotipellon viereen jossa meillä olikoin jo hyvän kokoinen sänki kasvanut.
Cara rakastaa sänkipelloilla juoksemista ja lähtikin heti ensimmäiseksi juoksemaan hurjaa vauhtia pellon reunalla.

Koottiin siis rata ja alettiin takomaan. Radalla tehtiin aika paljon istumista ja eteen menoa. Uutena täyskäännökset joka suuntaan, joita vaihdeltiin pari kertaa. Ei otettu ratasuorituksista videota ja treenikassissa kyltit on huja haja joten nyt ei ikävä kyllä ole täydellistä versiota radasta :)
















Sisi oli aluksi vähän sitä mieltä että 'eikö me nyt mennäkään autoilemaan?' mutta hienosti se siitä sitten nakin voimin reipastui ja suoritti puhtaat radat. Sisi halusi myös sitten tulla katsomaan hieman lähempää minun ja Caran suorituksia, ajatteli varmaan että nakkia saisi myös tauoilla kun muut treenaa ;)

Caralla oli kieltämättä taas meno päällä. Oli pakko pitää vapaana ettei jää jalkoihin kun vähän rynnisteli sinne tänne tuon tuosta.
Meni kyllä tosi nätisti muuten, paitsi tempoista juokseminen oli taas jotain niin sekoboltsia että ihan hävettää.
Parasta oli kuitenkin vimppa rata jolla Janni meni Caran kanssa. Koira juoksi Jannin kanssa vikan kyltin maalille kuin unelma, voin kertoa että loksahti suu auki! Miks mä en osaa :D





Lopuksi siivottiin kyltit ja haettiin Jannin siskon chihu Franky lenkille. Aluksi meni vähän pelleilyn puolelle, mutta käveltyämme Frank alkoi jo hieman suvaita Caraa maillaan. Uskoisin että jos pääsisi kävelemään kunnolla, koirat voisivat tulla hyvinkin toimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti