keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Hups

Caralle sattu piän vahinko aamulla.

Tytöt oli eilen noin neljä tuntia keskenään kotona, ainakaan naapurit ei olleet tulleet ikkunoista ja ovista sisään *koputtaa puuta* eli toivottavasti osasivat olla hiljaa keskenään. Koirille (molemmille) annoin iltapalaksi loput pedigreet tölkistä jonka papulle olin ostanut.

Aamulla kävin avaamassa olkkarin verhot omien aamutoimieni jälkeen ja aloin ihmettelemään ku tuoksahtaa kakka nenään.. Kävelin eteisestä keittiöön ja sieltä makkariin, kurkkasin vielä eteiseen ja tulin takaisin olkkariin ja kaunis läjä sontaa tervehtii minua keskellä mattoa. Kiitos Cara, voisitko ens kerralla ilmoittaa.. No oli onneks helppo siivota ku oli kuitenkin juuri laukaistu tuore tuote lattialla..

Me vähän kyllä mietittiin että johtuukohan tää nyt purkki ruoasta vai mistä koska voi yhtä hyvin olla protesti kakka kun joutuivat eilen olemaan niin kauan keskenään ja sit sai jotain höttöä iltapalaksi eikä päässyt iskän kainaloon unille viime yönä.

Tänään maitohappoa molemmille aamuruokiin ja kameran laitan eteiseen kun töihin lähdetään.
Jenna tulee äitinsä kanssa pissattaa koirat illalla kun ollaan niin myöhään töissä, toivottavasti noi osaa olla (ja toivottavasti meidän naapurit ilmoittaa meille jos eivät).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti