keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ura nostalgisointia

Katselin tuossa vanhoja treeni videoita ja kuvia + meidän kisavideon vuoden takaa






Miks mun koira ei oo enää nii motivoitunut liikkeisiin, tuntuu et nykyää kaikki tehdään sillee 'iha sama, kuha saan palkan' -meiningillä.
Omassa liikkumisessa huomaan jäykistyneeni hieman kun vertaa nykypäivään. Ehkä arjen kiireki verottaa, ja tuntuu mustakin välillä että 'iha sama, kunha koira tekee niinku pyydän'.
Nykyään tosin ei ole enää se fiilis että 'äkkiä vaan rata loppuun!' koska oon edes hieman pystynyt alkaa keskittymään, miten ne liikkeet 'oikeasti' tehdään.. Ei ole sellainen kiire kaiken aikaa.

Täytyis nyt panostaa tuohon juoksemiseen, niin hienosti meni meidän viime elokuun kisa videolla tempot ja kaikki kontaktissa! Sitä täytynee tehdä tänään, onhan meillä huomenna sitten Jannin kanssa taas treenit.
Caran selkä tulee kuitenkin jatkossa aina olemaan meillä pieni riski tekijä, jumppautukset täytyy muistaa pitää kunnossa jotta liikkeetkin pysyis puhtaina.

Cara on kauhean tumma vanhoissa kuvissa ja videoissa, vaalentunut hipiä sillä muutenkin alkanut näkyä jo ja on vaalenemaan päin kaiken aikaa. 
Hassua, koska Cara oli kuitenkin pentueen yksi tummimmista mitä olen kuvista nähnyt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti