maanantai 25. elokuuta 2014

Kamutreenit

Kävin vähän esittelemässä kaverin pikkusiskolle rallin taikoja. Olipa kiva ohjata kun toiset osaa niin hienosti mennä! Oikeesi kauhea kateus kun Caran kanssa kesti joku eteen menon opetteluki lähes vuoden eikä koira vieläkään mene suoraan eteen. Hyvä Janni ja Sisi!

Kaverini Sanna oli tosiaan myös mukana ihanan Rauli bullinsa kanssa treenailemassa. Ei tehty tällä kertaa kehää. Sanna ja Rauli saivat sitä takoa keskenään. Rallikyltit meni jo mallikkaammin kuin viime kerralla :) Keskityttiin lähinnä että Janni pääsee kokeilemaan lajia, toivottavasti ei ollut ihan mälsää!

Hei nyt tänne tuli näitä kuviakin!
Ratana meillä ALO -kyltit: Lähtö - Liikkeestä maahan - Täyskäännös oikealle - Käännös oikeaan - Koira eteen, oikealta sivulle, istu - Istumisesta juosten - Maali

Lopussa vielä minun ja Caran videopätkä rata suorituksesta!


rauli haluis varmaan olla joku saku noide venytysten kanssa..
korjatkaa toki jos olen väärässä :-D



nunnu <3



Pienempi nunnuli <3

Cara oli lähinnä seuraneitinä. Odotteli futismaalilla ja pari kertaa Jannin ja Sannan katseiden alla käytiin radalla. Ja kun lähdettiin radalle oli 'pikkusen' liian villi meno meidän pötkylällä. Ai hyvää päivää kunpa toinen malttais edes ekalle kyltille ilman kirimistä :D En tiedä johtuiko se siitä että meillä oli kavereita mukana (joita ei päässyt moikkailemaan) vai oliko yksinkertaisesti niin kauhea nälkä kun meinasi taas pari sormea lähteä matkalle mukaan.
            Muutenkin kaikki koirakaveri häiriöt olisi nyt tarpeen. Cara alkanut kiriin oikein urakalla kaverikoirien kanssa treenatessa. Namit varmasti häviää muiden suihin kun äiti ei niitä malta antaa!
 Juokseminen on mennyt taas ihan puihin. En keksi enää miten saisin sille taas sen hyvän tempon aikaiseksi. Videolla huomaa kuinka jarrutan omalla yläkropalla, tuloksetta. Koitin juoksuttaa ilman namiakin tuon viimeisen, mutta tuloksetta. Pakko vähän avittaa toista ettei tosiaan jäisi jalkoihin.
                        Toinen vaihtoehto on että se on ehdollistanut sen Maali -kyltin tähden, mitä pelkään eniten.. Kotona harjoittelin vielä hetken tuota juoksua, no täällä se menee kuin unelma ja pitää jopa kannustaa, menepä sen kanssa ulos saati kylteille.
Karkkiiiii! Äiti nääksä mä juoksen sun eteen ja sit sä potkaset mua kylkeen ku et tajua et mä haluun vaan sen karkiiiinnn!



Lupaavan näköinen luppis, huoh

Kiitos Jannille ja Sannalle treeniseurasta, itsellä ainakin oli kivat treenit!

Pakko vielä motkottaa kuinka mä haluisin kuvaan oikein kunnolla. Toi kamera on niin ilkeä pieni vempele kun maksaa ensinnäki monta sataa ja miljoona toimintoa joita kokeilla.
Kovin on muuttunut siitä ekasta järkkäristä Canonin EOS 400D stä, jolla kuvasin yläasteella ja vielä lukionkin aikana.
Aurinko voitko paistaa minulle tällä viikolla kun on vielä lomaa, kiitoos!

Pallopää pääsi myös linssin eteen!
'Mutsi anna sen piipittävän jo olla, ahdistaa''

2 kommenttia:

  1. Oli kyl kivaa ja kiitos treeneistä :). Millon voitaisiin Sisin kanssa tulla uudestaan? Saanko muuten ottaa noita mun ja Sisin kuvia mun blogiin? :D

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Janni!
    Mietin tuossa että torstaina voisi radan pätkän taas koota. Ollaan viikonloppu reissussa ni olis hyvä käydä vähä treenailemassa ennen sitä. Jos laitan sulle fb viestiä paremmin.
    Saat tottakai ottaa! Lähetin Sannalle ison kasan kuvia ja laitan sulle samat vielä facessa kohta! :)

    VastaaPoista