maanantai 25. elokuuta 2014

Syksy fiilis

Syksy, ihanaa!
Ilma on ihanan viileä, saa pukea villapaidan jo aamusta ylle. Lehdet havisee pikkuhiljaa ja nurtsi on aina pienen kasteen peitossa. Ja kaikki se alkava väriloisto, parhautta!

Pitkät metsälenkit on nyt ihan pop.Ollaan käyty paljon metsällä nyt emännän lomalla. Niin vapauttavaa kävellä kun ei tarvi miettiä tuleeko koiralle liian kuuma vai ei. Juoksut vois vaan alkaaaaaaa!

Lopella Isolla korkealla on mukava talsia vanhoja lapsuusajan pururadan reittejä. Cara oli niin onnellinen kun lauantaina kurvattiin pururadan parkkiin ja kun pääsi juoksemaan aukealle ja siitä vielä metsän siimekseen.

Meillä on nyt ilo ilmoittaa että meille saapuu järjestelmäkamera maanantaina joten meidän arkea näkee pian kuvina suht paljon, kun emännän harrastus into vain alkaisi taas kukoistaan..

Huomenna treenaamaan rally kylttejä, ehkä napataan kamera sinne testiin ;)

peikkotyttö

3 kommenttia:

  1. Moikka!
    Muutettiin tuossa kuukausi sitten Lopelle (Läyliäisiin) reilun vuoden ikäisen Karri-corgin kanssa ja mietin, oisko sulla mitään ulkoiluvinkkejä. Osaisitko esim. sanoa jotain hyvää paikkaa, missä vois turvallisesti päästää koiraa vapaaksi? Jotenkin tuntuu, että on kauheen vaikee löytää sellaisia turvallisia ja rauhallisia reittejä. Tietysti sekin on vaan tottumiskysymys: kun on asunut kaupungissa vie hetken, että oppii uskaltamaan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo tervetuloa 'landelle' :D
      Läyliäisistä en niinkään tiedä paikkoja, yksi mikä varmasti voisi olla niin siellä kun pääsee hyvinkäälle päin autolla, siellähän metsä on vaikka muille jakaa :)
      Itse suosittelisin tutustumaan esim. Luutasuon samon joka sijaitsee pilpalassa ja lopen kirkonkylän Isokorkealla olen siellä metsän siimeksessä antanut Caran olla vapaana, muuten pururadalla on kytkettynä kun koirakavereita tulee aika usein vastaan. Voin kyllä kysellä kaveriltani joka on asunut lapsuutensa läyliäisissä misä siellä olisi rauhallisempia kohtia ulkoilla!

      Turvallista ulkoilua (:

      Poista
    2. Kiitos kovasti! Yritetään ottaa näistä selvää. Olis niin mukava, kun vois vaan päästää toisen nauttimaan. Eiköhän me jotain näistä saada aikaiseksi.:)

      Poista