lauantai 23. elokuuta 2014

Rallytoko kurssi yhteenveto

Meidän viiden kerran kurssi pidettiin kivasti heinä-elokuulla.

Aluksi ilmoittauduin ryhmään jossa ilmeisesti kokemattomia ja alkeet osaavia ja meidät siirrettiin 'kokeneiden' porukkaan jossa meitä oli sitten vähemmän. Kurssilta löytyi vanha tuttu Maria ja Kara collie ja uutena hieman kauempaa ilmeisesti ajelleet silkkiterrieri tyttö Lempi ja emäntänsä jotka tähtäävät myös kisaradoille.

Oli kiva treenata pienessä ryhmässä,  päästiin tekemään muutenkin vähän intensiivisemmin ratoja kun porukka kisamotivoituneita!

Carakin jaksoi kerrat tosi hyvin, selkäjumppa fysioterapiassa on auttanut meidän treenisuoritukseen merkittävästi. Huomasi kyllä joka kerta jos ei oltu venytelty ennen treenejä, kun liikkeet taas vähä liian villejä ja asento liikaa edessä.

Sari (vetäjä) oli ihana ja teki meille 3/5 radat oikealla puolella harjoittelua toiveestani. Tässä ideana haastavuus ja se, että fyssa toivoi meidän treenaavan monipuolisesti myös oikean puolen liikkeitä rallyssa kun siihen kerran on mahdollisuus. Tällä tarkoituksena pitää Caran selkä tasapainossa ettei tule sitä toispuoleisuutta.

Kurssin loputtua oon huomannut Caran taas jäykistyneen. Tilanne vaatii joka päiväistä jumppaa (video tulossa!) ja suunnittelin tuossa varaavani Caralle hierojankin tässä jos vaikka päästäisiin tuonne 6.9. RT -kisoihin, joihin ollaan ikävä kyllä jonopaikalla 11. ALO -luokassa..
Fysioterapia on pakollinen jos ei parin viikon jumpalla lähde koira notkistumaan. Toivottavasti homma etenee moitteetta!

Nyt ollaan käyty 1 - 2 kertaa viikossa omia ratoja tekemässä ja hyvin koira vaan tekee! Ihan moitteetta. Oon huomannut että toiset koirat kyllä häiritsee siinä, että koira kirii edelle etten vain jätä palkkaa antamatta. Uskon että tästä päästään eroon kunhan käydään jatkossakin treenailemassa ja otetaan aina jotain väkeä mukaan koirien kanssa ja ilman.

Koirakoulu Välkyn kurssit jää nyt hetkeksi sillä keskitytään kotitreeneihin näin juoksujen alla + juoksujen jälkeen onkin jo sitten aika Caran sterilaation! Koitetaan kuitenkin päästä mahd paljon kisaamaan ja treenailemaan ennen leikkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti