sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Taking a break

No on ollut piiiitkä aika kun viimeks päivitelty ja jatkuu yhä

Emäntä kärsii oman ajan puutteesta, eli koneella tulee harvemmin kotona enää istuttua kun sinne siis joskus pääsee piipahtamaan töiden jälkeen / vuorojen välissä

Sen verran voin tänne ilmoitella että Cara on nyt hieman sairastellut. Tassussa todettiin viime kuussa bakteerikasauma josta oli kehkeytynyt kiitettävän kokoinen patti anturan väliin. Kontrolliin mennään ensi viikolla nyt kun pitkä antibioottikuuri on ohitse. Saa nähdä aikovatko sen patin avata kun ei vieläkään ole pois mennyt.
Nyt sitten patin jälkeen neiti on alkanut (taas) lusmuilemaan. Nukkuu päivät ja mikään ei vain kiinnosta. Sekin selvitetään ensi viikolla, veikkaan itse pissatulehdusta. Pahimmassa tapauksessa iskevät masennuslääkkeet kouraan.

Treenit loppuivat kun patti ilmaantui, uudelle kurssille ei olla ilmottauduttu kun ei yksinkertaisesti olla päästy kun kaikki paikat ihan täynnä. Omatoimi treenejä tehty yömyöhään läheisen aution koulun pallokentällä. Haaveissa tervehdyttyä päästä agikurssille jossa ravattais talvi ja kevät ja kesällä takaisin rallytokon pariin. Toko on ihan liian mälsää.

Meillä jäi pari kertaa uupumaan viime rallytoko -kurssilta ja ne pitäisi nyt käydä korvaamassa joko rallytokossa tai jäljellä. Viimeiseksi mainittu kiinnostaa tällä hetkellä enemmän.

Okei anteeksi tönkkö kuvaton ja kapulakielimäinen postaus mut hei, tää on niin tätä kiireessä päivittelyä!

Ihanaa syksyä lukijoille, me palaamme vielä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti