lauantai 26. lokakuuta 2013

Mummoja ja hierojia

Nää postaukset on vaan niiiiiin tylsiä ilman kuvia! Oon veriverisori, oma moka kun uuden kameran mukana en sitten isukilta saanut sitä siirto piuhaa enkä nyt ole saanut aikaiseksi käydä ostamassakaan! No mut enivei

Cara on nyt ollut nappulalla pien reilut kaksi viikkoa. Hyvin masu tottunut, karva vaan huomaa et alkaa tippua ja menettää komeutensa. Pääasia et vatsa toimii ja mieli on virkeä!

Caran iloksi vanha rouva Papu tuli piristämään synkkää kotielämäämme torstaina. Rouva on nyt reilut kaksi viikkoa meillä 'kurjuudessa' (ei saa koko ajan rapsuja, häädetään sohvalta ja sängyltä kun hyppii ilman lupaa, ei fleksi kävelyä, ei saa murista vastaantulevislle plaaplaaplaa)
Ekan päivän Papu oli ihan sitä mieltä et 'mä en tottele ketään tai mitään, talk to the hand!' mutta nyt on taas jo hieman myötämielisemmin Caran ja meidänkin suhteen.
Voiko se pitää paikkaansa et Papu 'tietää' että se on asunut meidän kanssa mutta me olemme hänet luovuttaneet sinne pumpulimaailmaan aikanaan? En itse usko muttakun kaikki niin sanoo kun eihän tuo edes moikkaa mua kun nähdään pitkän aikavälin jälkeen. Katsoo vaan ihmeissään ja saattaa häntäänsä hieman heilauttaa, that's it. Avokkia ja mun äitiä kyllä kiljuu ja pomppii innoissaan :D

Papusta sitten etiäpäin..

Caran ihka eka hierontakerta oli tänään lauantaina. Vähän jänskätti meitä molempia mutta saatiin me jotain selvyyttäkin nyt tuohon vetkutteluun: Caran alaselkä (kuten arvata saattoi) oli verrattavissa 10vuotta vanhempaan corgi yksilöön. Tosi jumissa oli ja lonkatki sai hiemat käsittelyä.

Hieroja oli tosi mukava, kyseli kovasti taustoja ja ruokia ja lisäravinteita ja harrastushistoriaa niinkuin mun mielestä kuuluukin (vaikka meidän hierojalla olikin ääni ihan loppu flunssan takia)
Ilmeisesti magnesiumin puute on rankaa ja sen lihaksia hieman jumittanut. Vertauskuvana saimme ihmisten suonenvedot joita Carallakin oletettavasti on aika ajoin. Nyt siis saatiin Osteomax-K kuuri ja B-vitamiini kuuri ja 2-3viikon päästä uudestaan käynti hierojalle.
Caran alanikamat käsiteltiin mekaanisesti(?) joten ukko saikin sitten hoitaa 30min hölkyttelyt kun itse pakenin töihin.

Osteomaxia emme valitettavasti luontaistuotekaupasta saaneet kun ei tilauksesta ollut (vieläkään) tullut. Kaupan täti suositteli sitten Osteolis -merkkistä lisäravinnetta jossa samat aineet mutta hieman suurempi sisältö ja parempi liukenevuus koska kapselimuodossa.

Toivonmukaan nyt ruoat ja lisäravinteet saadaan natsaamaan ja liikkuminen helpottuisi. Mikään ihme jos se kipulääke aikaisemmin auttoi kun selkä oli tosiaan niin kipsukkana. Saa nähdä käydäänkö se pissanäytteiden jälkeen kuvauttamassa, edelleen haaveena ens keväänä aloittaa se agi!

Jos seuraavaan postaukseen ei saa kuvia niin piirrän vaikka paintilla jotain !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti