maanantai 11. maaliskuuta 2013

Silmäpöpö

Viikko sitten aamulla herätessämme Caran vasen silmä oli aivan punainen ja koholla. Vilkkuluomet paistoi kirkkaan punaisina ja vihreää rähmääkin valui ajoittain. Ei aristellut tai kutissut, mutta karsean näköinen oli ainakin!



Emme ole käyneet aikaisemmin Caran kanssa Riihimäen eläinlääkäreillä, joten klikkasin heti ensimmäisenä mieleeni tulleen EHELin nettisivut auki

Aikoja pytyi varaamaan seuraavalle päivälle netistä, joten nopea soitto osoittautui onneksemme. Päästiin tunin päästä lekurille, joka tutki Caran molemmat silmät ja tarkasti kunnon muutenkin.

Silmähuuhtelun yhteydessä lekuri poisti pitkän, hyvin huomaamattoman karvan vasemmasta silmästä, muuten olivat puhtaat eikä näkynyt pitkiä ripsiä kummassakaan.

Caralla todettiin lievä bakteeri vasurissa ja lievempi versio oikeassa. Ei muuta kuin kipulääke niskaan ja kahden viikon silmätippa kuurille. Saatiin vielä silmähuuhdetta (ja sen kanssa ällöttäviä injektioneuloja "suuttimiksi")

Cara ja tuliaiset


pikku vesseli sai tunnustusta ^^
Olin todella tyytyväinen EHELin ripeään toimintaan, lääkärin ja hoitajan taitoihin ja siihen että kertoivat koko ajan mitä tekevät. Käsittelivät koiran yksilöllisesti ja kyselivät muutenkin niitä näitä eikä tullut sellainen olo että haluavat vain suorittaa toimenpiteen jotta seuraava potilas saadaan sisään.

Hintaa reissulle tuli vakuutuksen jälkeen joku alle 85eur
Hieman hintava mutta ymmärrän että noin iso yritys sellaisia on valmis pyytämään, ja tehtiinhän tuossa kaikenlaisia pikku testejä silmille joten tarvikkeetkin maksaa.

Nyt viikon lääkekuurin jälkeen molemmat silmät ovat kirkkaat ja pysyneet puhtaina. Vasu vielä silloin tällöin kutisee, mutta siihen vielä tiputellaan viikon verran tippoja.

Onneksi ei ollut mitään vakavaa, oli meinaan aikas rajun näköinen aamulla heti herättyämme :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti