keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tilannetajua

Pikapostaus näin aamutuimaan.

vuoden vanha kuva Lahdesta,
peti oli juuri avattu postipaketista

Caralla juoksu lähenee loppuaan, jonka vuoksi meillä kotona näytetään hapanta naamaa: ei haluta leikkiä, lenkillä lyödään välillä istumiseksi kun ei jakseta reippailla eteenpäin, kiukutellaan kun noutajatalutin kiristyy kaulassa ja norkoillaan ruoanmuruja keittiön tasoilta..
                 Niin ja nukutaankin keittiössä eikä makkarissa maman ja papan kanssa! Ihan vissiin vain protestiksi kun sänkyyn ei päästetä ilman pöksyjä. Ja jos vaikka nukku-matti tulis heittään ruokaa sieltä keittiön tasolta kun ei sieltä muuten mitään tipahtele.. Ruokakuppiinkin on ilmestynyt vain puolittainen ruokamäärä, kiukku!

Ja mama kiukkuilee papan kanssa talohommia, rahahuolia ja kun jääkaappi on alvariinsa tyhjänä.
Nyt alettiinkin pohtia, josko rakennettaisiinkin oma jonnekkin päin Riihimäkeä. Samanverta uppoisi rahaa kuin aijemmin on suunniteltu, ja omahan on aina oma. Saas nyt nähdä...

Ilmoittauduttiin eilen rallytiokoon Hyvinkäälle. 5x kurssi jossa on sama vetäjä kuin viime kerrallakin.
Päästään takomaan taas muidenkin kuin ALO -luokan liikkeitä, kivaa! Suunnitteilla on vielä Läyliäisten kurssille ilmoittautuminen, ja pakko tännekkin jo intiolla että toukokuussa ajateltiin kokeilla ihan kisoihin lähtemistä :-)

Papu tulee kylään perjantaina, sitä odotellessa! Laitan tänne taas kuvia karvakasasta ja miten meillä perjantai päivä sujui.

Tämäkin jo kohta vuoden vanha otos tylleröistä :)

Nyt täytyisi varmaankin mennä pukeutumaan ja aloitella alkavaa päivää. Katsotaan mitä se tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti