tiistai 12. helmikuuta 2013

11.02. rally


Meillä oli tokavika rallytottis kerta eilen tälle kurssille. Oltiin taas hieman ajoissa ja jostain kumman syystä meidän tunti loppui noin 10min ennen aikojaan..? Ilmeisesti ei vetäjä ollut valmistellut tarpeeksi tuntia? Ei tehty muuta kuin 2x lämmittelyrata ja 2x koko rata. Lisänä kierrettiin sisäkaaressa hetki kartioita ja temppuiltiin kun kylttejä siivottiin pois. Hieman kökkö fiilis jäi mutta hyvin meni!

Meillä oli ihan kauhea nami ongelma kun ajankäytön vuoksi ei olla saatu aikaiseks ostettua tuttuja broilerin sydämiä, niinpä pistin avokin käymään salin jälkeen hakemassa kypsiä katkarapuja. Tämä toikin sitten kiinalaisten rapujen häntiä (..pystöjä vai mitä nyt lie) liemessä, huikea hinta näillä ~5e /300g. Suolapitoisuus oli vähäinen, oli silti aikas ruokaisia ja mieto sitruunakin pilkahti nenuun.
Eikun pesuun ja pussiin. Kyllä maistui! Oli helpompi pilkkoa käsissä ja nopampia syödä kuin keitetyt sydämet.
Nää oli aikas oiva vaihtoehto muutenkin, sillä emäntäkin pystyi välistä nappaamaan omaan suuhunsa muutaman :-D

Cara oli muutenkin aika raasu kun päätti sitten odottelun aikana kusaista juoksupöksyihinsä.. Hohhoijaa.. Miten siellä kehässä voi tulla pissahätä kun just on 20min sitten pihalla saanut tehdä tarpeensa useammin kuin kerran?!Muutenkin jo rasittaa kun joutuu niitä pökiä pitämään, onneksi ensi kerralla ei tarvitse - alkaa toosa olla tiessään. Ihan kiva muutenkin, nyt vain pitää hillitä tuota ruokjailua ja lelujen kanssa oloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti