perjantai 25. tammikuuta 2013

Pieni mies sinisessä takissaan

'tuletuletule!'


ja namit oli..? :-D

'mamma namia nyyyt!'
Rauli ja Sanna tipahtivat tänään treeneihin. Cara pysytteli visusti kotona tuon ajan (kyllä Caralla alkoi juoksut jee!) jotta päästiin harjoittelemaan ilman koirahäiriöitä.
Rauli ihanapikkupossumossutossusyöppökulta kun ei malta seistä aloillaan ilman namia, vaikka selvästikin alkoi hoksata asian pienen tauottelun jälkeen.

Sanna osaa niin hienosti esittää Raulin, olisittepa nähneet kun tämmöinen pikkukoirakeisarinna kaatui hankeen Raun kiskaisusta ja veti perässään pitkin kehää. Huh..


pusuhuuli <3

venyyvenyy! Rauli halusi ilmeisesti
leikkiä saksanpaimenkoiraa välillä?

ihana mies, pus <3
Käytiin sitten tunnin palloilun jälkeen hakemassa Cara (haisuli) vielä maman luota ja käveltiin 2,5km peltolenkki jossa koirat sai olla vapaina. Ihan ok koirat meni vaikka pieni viriili sinitakkinen mies koitti kovasti leikkiä isäntää ;)

4 kommenttia:

  1. Voi ei noita mun eleitä :'DDDD onneks mun ei koskaan tarvitse nousta oikeaan kehään....
    sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä lähdette meidän kanssa mätsäreitä kiertään, näät ettei se nyt niin karseeta voi olla ;D

      Poista
  2. Meillä on nyt taas kasvattajan kanssa treenit 23.2. ja ennen sitä on treenattava ja paljon koska en halua olla silmätikku :D katotaan sit kesällä, jos en saa vartalonhallintaani kuntoon en kyllä kehtaa nousta kehään XD

    -sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uu! mennäänkö taas joku kaanis päivä johku? ei sun tarvii muutaku saada se pallopää pysyyn aloillaan ni osaat ittekki rentoutua ja mennä vähä sivummalle :D

      Poista