maanantai 8. lokakuuta 2012

Tottista

Tänään oli tokavikat TOKO treenit läykässä. Ihan kivaa oli ja huomas että ollaan me edes vähän edistytty (saatiin jopa vetäjältä kehuja, mihinköhän se on päänsä lyönyt?)
                      Harjoiteltiin aluksi yksitellen hyppyjä, sitten itsekseen maahan menoa ja loppu aika oli seuraa harjoituksia yksin ja yhdessä sekä maahan menoja.
           

Caralle on jokseenkin hankalaa tuo luokse päästävyys, ei vaan ymmärrä. Ja vetäjää kompatakseni sille on iskostunut päähän jostain että sivulle pitäisi aina kiertää mikä tekee koirasta levottoman, ei kivaa..
          Neiti kyllä antaa tulla kohden mutta oikeastaan purskahtaa riemuun ja lähtee kenguru hyppyjä kohti luokse tulevaa henkilöä vaikka pitäisi kuulla se 'Paikka' käskykin maman suusta. Kosketellessa koittaa lähteä eteenpäin kun pelkää että nami karkaa käsistä toisen rapsuttaessa.. Murr..
                        Ehkä mä nyt alan treenaan yksinkertaisesti paikalla oloja ja pyydän kavereita morjenstamaan Caraa kuin oltais treeneissä, ei oikein muutakaan keksi..

Ja miksköhän musta tuntuu et Caralla alkais juoksu? Pissaa tulee kuin isommastakin koiralaumasta ja joku siellä maassa on lenkkeillessä vaan kivempaa kuin namit.. Argh :-D

Ens sunnuntain Hyvinkään mätsärikin menee nyt ihan ohi kun on emännällä aamuvuoro, kiukku! Alkaa meinaan nää mätsärit vähentyä taas talven tullessa kovaa vauhtia

Mutta torstaina rallytokoon! Täällä on jo suunniteltu rallytokon jatkokursseja jos on tarjolla joulu-tammikuussa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti