sunnuntai 7. lokakuuta 2012

07.10.2012 Match Show @ Riihimäki, Onnentassu


Tänään oli kotipaikkakunnan mätsäri joka järjestettiin Onnentassun takapihalla

Autoja oli 5minuuttia ilmoittautumisajan jälkeen niin paljon, että koko piha oli tukossa ja osa oli joutunut viemään autonsa jopa hieman kauemmas läheisen koulun parkkipaikalle. Päästiin hitusen lähemmäs tien varteen, käveltävää ei onneksi tullut paljoa.

Ilmoitin Caran pieniin aikuisiin ja saatiin kisalappu numerolla 214, oltiin listan mukaan aika keskivaiheilla
Hienosti tyttö jaksoi, mitä nyt taas rakas kasvatti mamma oli se kaikki tärkein koko väki joukosta Jaffa -pennun kanssa ja tästä syntyi pieni kaaoskin treffatessa





Jaffa on hyvin kiinnostuneen oloinen, soma!

Meidän vuorolla pariksi kehään saatiin suloinen pikkutyttö tiibetinspanielinsa kanssa. Olivat varmasti treenanneet paljon koska tyttö oli hyvin päättäväisen oloinen ja tarkkaili myös mitä me teimme Caran kanssa heidän edellänsä.
Kehässä Cara kuunteli hyvin, katsekontaktia toivoisi kuitenkin aina hitusen enemmän ja toi kiilailu vois nyt painua sanonko minne............. Samperi laitan ens kerralla nakit kepin päähän tai suuhun jos ei muu auta :-D
             Suurin yllättäjä oli kuitenkin itse pöytä. Ensinnäkin tuomarin mielestä ei ollut pakko emnnä mutta totesin melkein heti että mehän tullaan kun kerrankin päästään! Ja mitä tekee pieni Cara? Lähestulkoon hyppää kuin käskystä syliin, asettuu seisomaan pöydälle kuin vanha konkari ja höristelee korvilla intoa täynnä?! Mitä multa on jäänyt väliin, viimeksi suurinpiirtein pomppas itse pois kauhusta jäykkänä? Ei voinut kuin hymyillä ja kehua.
              Tuomari oli todella mukava, kyseli paljon ja kehui hampaita ja turkkia.

Ja saatiin me sitten se punainen ;)











happy happy joy joy!

Odoteltiin avokin ja kaverin kanssa sitten vuoroa punaisten kehään joka alkoikin muutaman vartin päästä. Ihan  mielettömästi osanottajia (taas)! Mutta onneksi rahat tiedettävästi menivät tällä kertaa hyvään tarkoitukseen :-)
Punaisissa Caralla sitten olikin jo kiire. Etuili aluksi ihan törkeästi mutta kun tajusi ettei se nami tipu kuin vasta pysähtyessä niin johan helpotti.
              Meidän kanssa kehässä oli oikein kunnon edustus: Cara, Lime ja Taavi, kaikki tietysti Allimac'sin kirjoilla
Ensin tuomari antoi palkinnon suosikilleen joka osoittautui pikkuriikkiseksi lelukoiran näköiseksi Yorkshirenterrieriksi letkamme perällä - suloinen! Olisin kyllä varmaan itsekkin hyväksynyt tälle pokaalin.

Kukaan corgikoplasta ei kuitenkaan sijoittunut, joten saimme käteemme lohdutuspalkinnoksi Best-In -koiranmakkaran, kanarisottoa, Caran suosikkia, hyvä..

Mutta mitä tekeekään ilman pokaalia jäänyt Cara kun poistumme kehästä? Haukkua möläyttää muutaman kerran ja katsoo minuun pahasti? Juuri sellainen "V*ttu tänkö takia mä nyt sit käyttäydyin niinku käskit, TÄÄH?!" ilme kasvoillaan..

Cara kulta olit silti kaikista paras vaikka olitkin punaisen nauhan ja makkarapötkön ansainnut <3





ja tanssiaskeleita tähän väliin oletan?




kiilailija perkl




Caran makkarapötkö, hah :D
Niin ja piti vielä sen verran mainita että oli aikas kivasti tehty kun Sinisten voittajaksi tulikin sitten meidän parina ollut pikkutyttö koiransa kanssa :)

1 kommentti: