torstai 23. elokuuta 2012

Yökyläilijä


Voivoi ku minuu jänskättää kun Cara jääkin sitten huomenna yökyläilemään kasvattajalle.
Toisaalta helpotus ja toisaalta taas panikoin että "mitenköhän se nyt siellä pärjää"? Vaikka siellähän pikkuneiti on asunut melkein puolivuotiaaksi ja tiedän että on ainakin varmoissa käsissä kaikkien kavereiden ja ihmisten keskellä (ja hyvän ruoan)

Caralla on lauantaina Malmilla silmäpeilaus eikä päästä avokin kanssa lähtemään, koska kappas vain itsellä on aamuvuoro näin kahden viikon lomailun jälkeen! Eli sinänsä helpotus että ehkä jopa kerkiän aamulla bussiin!

Me ollaan kyllä vaan treenattu treenaamisen perään ja nouto alkaa sujua erilaisten kapuloiden kanssa moitteetta. Vielä kun sais sivulle ja käskystä irti tavaran voisin heittää parin voltit riemusta, mutta siihen on vielä matkaa ja siksi niin kovin harjoitellaan! Cara nauttii kieltämättä kun aamuisin näkee että lappaan tavaraa ja nameja takin taskut täyteen, tietääpähän tekevänsä töitä ja itse voin rauhoittua kun ei tarvitse lapata namia toiselle niin paljoa kotoa lähtiessä!

Mutta tosiaan huomenna Papua moikkaamaan ja sieltä kävellään kasvattajalle, pitäkää peukkuja että on todellakin sitten aurinkoista niinkuin on luvattu että saa napsittua kuvia! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti