perjantai 14. elokuuta 2015

AVOon käy matkamme tää

Huomenna starttaa ekat AVO kisat kotipaikakkunnalla.
Oon kauhunsekaisissa tunnelmissa lukenut luokan kylttejä harvase ilta, ja tankannut sääntöjä että varmasti muistaa miten sitten käyttäytyä alokasluokan jälkeen, jossa kaikki on niin leppoisaa ja vauhdikasta. On tässäkin, mutta nyt pitäisi jo olla vähän rytmikkäämpää menoa.

Meillä taas tilanne että viime treenit olleet maanantaina, joissa koira kyllä loisti, ja loppu viikko ollaankin sitten hölläilty ja tehty AVO kylttejä lähinnä lenkillä satunnaisesti ja ennen iltaruokaa. Hyvinhän tuo tekee, mutta entäs kun pitäisi vapaana kehässä mennä, iik!
Treeneissä Cara on kyllä melkeinpä aina vapaana, joten mitään turhaa stressiä en siitä olekaan ottanut että nyt kisoissa hihna irroitetaankin ennen suoritusta. Pitää vaan muistaa keksiä tässä sille hihnalle sopiva paikka etten tee niinkuin ratatreeneissä ja pistä taskuun, hups!

Ainoaksi jää varmaankin juoksussa pysyminen, mitä stressaan ja tulen stressaamaan. Aina, ja ikuisesti, aamen. Se on vaan niin päivästä kiinni että meneekö hyvin vai ei vaikka kuinka koittaisi tehdä helpoksi Caralle omalla liikkeellään, äänellä tai kehonkielellä että tule.
Luojan kiitos huomiset kisat ovat viilennetyssä hallissa, eihän tuolla pihalla jaksaisi mitään tehdä. Sen puolesta kiittelinkin tuossa yksi päivä kun viime viikonlopun ulkokisojen rata oli niin 'helppo' ettei koira kerennyt väsähtämään kesken rataa kun oli jo valmiiksi niin turta.

Jottei elämä olisi helppoa niin kisoihin mennään siis 'suoraan' yövuorostani. Onneksi rataantutustuminen starttaa vasta klo 15.00 joten kerkeän nukkumaan 'ne normaalit' unet ja tekemäänkin jotain ennen kisapaikalle lähtöä, joka sijaitsee n. 5km päässä meiltä. Huh.

Sama jatkuu sitten sunnuntaina kun suuntaamme hämeenlinnaan, pitäkee peukkuja että menee radat hyväksytysti läpi! Täysiä pisteitä ei lähdetä hakemaan (se on selvää) mutta hienoahan se olisi jos menisi niinkin hyvin. En vielä tiedä ilmoittaudutaanko loppu kuun Hyvinkään kisoihin, mieli kyllä tekisi, mutta tuntuu että nyt tekee vaan mieli heppaila meidän uuden lauman jäsenen kanssa.
Pian loppuvat meillä vakkaritreenit ja en tahtonut varata paikkoja talvikaudelle, kun Cara pitäisi steriloida ja muutenkin treeni/kisatauko on kohdillaan näin onnistuneen kisakesän päätteksi. Vuoden vaihteen jälkeen aletaan sitten taas takomaan niin pirusti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti