tiistai 3. helmikuuta 2015

Paparazzit hyökkää!

Kaikki tekstin kuvat (c) Riitta Kullberg


Illan treeneissä meillä olikin ohjelmaa, kun Stiken ylläpitäjät pääsivät  mukaan! Kaikki koirat oli paikalla, harjoiteltiin pitkällä radalla ja huomasi kyllä kuinka koirille riitti toi 10 kyltin takominen taas hetkeksi.

Tehtiin pitkästä aikaa ekalla radalla Askel oikealle -kylttiä joka osoittautui todellakin taas haasteelliseksi. Ei onnistunut millään ja itsellä mielenkiinto lopahtikin melko nopsaan kun ei tuntunut toimivan mitkään neuvot tai niksit.. Kotiläksynä olisikin kyseisen kyltin treenaamista ihan itsekseen, ei radalla vaan muuten vain.



Otettiin yksi videokin tokalta radalta, mutta jätän sen nyt julkaisematta. Omistajan kuontalo ei ole kauneimmillaan ja kirosanat lentää ja ratavirheitä vaan ropisee kun vielä tiesin että Ässä kuvaa ja yhyy :D

Rata kuitenkin meni kutakuinkin molemmin päin seuraavilla kylteillä:

Lähtö - Liikkeestä maahan - Koira eteen, oikealta sivulle - Tulppaani (meillä suunnan vaihtona, muut taisi tehdä vasen täykäännös) - Juosten - Käännös oikeaan - Normaali vauhti - 270 Oikeaan - Maahan, kierrä koiran ympäri - Maali


Oltiin Caran kanssa jotenkin ihan loppu kun sitten vihdoin päästiin kotiin. Liekö pieni jännitys ollut koko aika kun oli kaverit kuvailemassa.

Pitäis varmaan alkaa tehostamaan jo noiden kylttien kanssa erityisesti käännöksiä ja maahan menoja. Ne on otettu suht lepsusti ja nyt kun ollaan alettu ottamaan videoita treeneissä huomaa, kuinka ne tosiaan suoritetaan sillai 'what ever'. Käy pian höplästi ja koira oikoo liikaa ja sitte kuuluu vaa muksis mäksis ja Jenni huutaa maassa saunajakkaraansa kaatuneena..

Saataispa useamminkin paparazzeja mukaan treeneihin, meni aika tosi lennokkaasti! :)

2 kommenttia:

  1. Meidän pitää toteuttaa kotitreenit joku kerta ja ottaa ne kaksi mölliä mukaan harjoittelemaan 😊

    VastaaPoista