tiistai 18. marraskuuta 2014

Apaattinen lammas

Caralla alkaa ehkä juoksu. Ehkä sillä on selkä jumissa. Ehkä sillä on pissatulehdus. Ehkä sitä masentaa.

Ärsyttää. Koira vaan makaa. Ei liiku, lenkillä vetelehtii ja pissailee ympäriinsa.
En saa sitä motivoitua olemaan pirteämpi edes treeneissä jossa vetäjäkin jo hieman ihmetteli että 'missä on se ylipirteys joka Carasta aina kumpuaa?'
Mä oon koittanut antaa sen sisällä vaan olla, en mee häiritsemään toista sen makoillessa jos sillä on kipuja. En tiedä enää mitä teen.

Toosa on kyllä juoksuisen kokoinen, mutta se ei vuoda. Hermot meneeee. Mitä jos sillä on pissatulehdus? Labra maksaa käsittelykuluineen ja hoitsujen palkkoineen 60eur+kumihanskat 3,50eur, tilillä rahaa 10eur. Hianoo! En siis ole viemässä vaan seurataan tilannetta. Koipeaan on nostanut pissatessa jo elokuusta ja samaa tekee edelleen..

Oon varmaan maailman surkein omistaja kun odotan vaan epätoivoisesti et toi koira alkais (lopultakin 3kk odotuksen jälkeen) tiputtaa ja koitan vaan jumpata sitä joka päivä enemmän ja enemmän että lihakset saisi avattua. Mutta ei.
Hierojan tilasin ensi kuulle kun en huomenna pääse sinne koiraa viemään ja seuraava aika tosiana vasta joulukuun alussa. Jos sieltä saisi taas hetkellistä apua tähän selkäongelmaan.

Tää ei oikeesti oo yhtään kivaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti