torstai 31. heinäkuuta 2014

Ohi suun

Oltiin ilmeisesti ihan liian hitaita eikä keretty ilmoittautumaan ajoissa tuonne Riihimäen 23.8. pidettäviin RT kisoihin, nyyh.
En tajua miten ne paikat on taas menny kuin salaman iskusta, tässä kuitenkin vielä 4 päivää aikaa ilmoittautua..
Oltiin sitte aktiivisia ja maksettiin kuitenkin SuoRaT jäsenmaksu tältä vuodelta, en ainakaan muistaakseni moista ole tältä vuodelta vielä hoitanut! Mut 12eur sinne tänne..
Nyt tiedän myös mikä on Caran rotukohtainen numero, haha.
6.9. Hyvinkäällä sitten, mikäli käppänä harrastajat ei oo sitä kerenneet vielä täyttään!

Meillä on työn alla rallykurssista kuva postaus ratoineen kaikkineen, eli pian täällä saa taas ihailla paint luomuksia! :-) Oltaisiin tänään saatu vetäjän toimesta videokuvaakin, mutta omistaja kieltäytyi kun oon kamera arka, varsinkin kun helteet aiheuttavat lieviä närkiä läiskiä vaatetukseen, hiukset on pipon alla mutussa ja naama täynnä kohtauksia jotka vain kirkuisivat kameran linssillä, no thank youuu..
Oon kirjoittanut puhelimen muistiin nyt kolmelta kerralta neljästä, millaista rataa ollaan tankattu ja koittanut saada kuvia napsittua tauoilla..

Nyt tää haisuli mamma lähtee suihkuun ja ottaa lapsensa mukaan. Miten muut ovat selvinneet hellepäivistä? Ihanaa kun on nyt satanut parina päivänä että on edes kunnon lenkeille päässyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti